Tedenski In Mesečni Planer Prenosni Majhne Spirale, Prenosni Grelnik Za Dnevnik Knjige, Nepremočljiva Pocket List Zvezke Tedensko In Monthl

€8.66 €25.45

(0 Mnenja Strank)
  • Številka Modela - Usnje Načrtovalec 2024 Prenosni Majhne Spirale, Prenosnik
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Bivanje je organizirano z našo majhen in prenosen Tedenski in Mesečni Planer!Izdelan z visoko kakovost materiala, to so bili skrbno načrtovani načrtovalec funkcije januarja 2024 do decembra 2024 strani in prihaja s kovinsko zaščitno kotu.Vztrajati vaš urnik v preverite, brez žrtvovanja sloga!

Specifikacija:

Ime: 2024 Načrtovalec Knjiga

Material: Umetno Usnje+Papir

Teža izdelka: okoli 310 g

Velikost izdelka: okoli 22*16*2 cm/8.66*6.3*0.79 cm

Seznam Vsebine:

1* 2024 Načrtovalec Knjiga

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Nosite Udobno: Z našimi 2024 načrtovalec knjige, snemanje navdih kadarkoli in kjerkoli.Lahkimi design in majhne velikosti, da je popoln prenosni spremljevalec.Zlahka prilegajo v vaš žep ali torbo za lažji dostop.

2.Strateško Organizira: To načrtovalec 2024 je zasnovan tako, da vam pomaga doseči vaše cilje in sanje za harmonično vključevanje januarja 2024 do decembra 2024 mesečno in tedensko načrtovanje strani.Lahko preprosto upravljate svoj urnik, prednostne naloge in roki s to skrbno načrtovano porok.

3.Dolgotrajno Udobje: To načrtovalec knjiga je izdelana iz visoko kakovostnih faux usnja in notranji papirja, ki so odporni na obrabo, nepremočljiva, in ne preprosto deformirana.Lahko uporabite to načrtovalec knjiga za dolgo časa, brez skrbi, madežev ali poškodb.

4.Upravljanje s časom Naredili Lahkotno: Uživajo udobje skrbno načrtovana postavitev, featuring preteklosti, sedanjosti in prihodnosti redno dnevno bloki, močnih mesečnih načrtov, počitnice opomniki, in Julijskih datume.Organizirajte svoje dni z lahkoto in izboljšati svoje sposobnosti upravljanja s časom.

5.Povečali Načrtovanje Učinkovitost: Povzdignil svoj urnik igri upravljanja s 2024 Načrtovalec Knjiga je bolj trmast visoke kakovosti debel papir.Trajno dvojno črto zavezujoče in eleganten kovinski vogalih zaščitite svoj rokovnik, medtem ko je prilagodljiv zajema vam se je kjerkoli.Bivanje je organizirano z tedenskih in mesečnih strani.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki