5Pcs Božični Pisalne Nastavite Srčkan Šilček Radirka Vladar Set Darilo Za Otroke Pisarni Šole, Pisanje Blaga v Mirovanju

€0.24 €0.37

(0 Mnenja Strank)
  • Blagovna Znamka - KOQZM
  • Embalaža - Set
  • Vodi Trdote - HB
  • Telo Material - Les
  • Vrsta - Standard Svinčniki
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Opis:

1. Festival temo načrtovanja: Ta sklop je zasnovan z Božično temo, ki se lahko dodate festivala vzdušje.Za otroke, to ni samo praktično učenje orodje, ampak tudi zanimiv festival darilo.Njegova edinstvena oblika omogoča izstopajo v šoli.

2. Smiselno povezovanje obleka: obleko vključuje svinčniki, radirke, ravnila in svinčnika pokrov, vsi, ki so potrebne za učenje in ni treba kupiti posebej, kar je priročno za potrebe učenja in ustvarjanje ob istem času.

3. Visoko-kakovostni materiali: vsi izdelki so narejeni iz visoko kakovostnih materialov, varno in non-toksične, z gladko svinčnik za pisanje, šilček in šilček so čiste in urejene, in ne naplavin bodo nastali.V Radirka ima dobre odstranitev učinka in ne bo pustil nobenih sledov.

4. Enostaven za prevoz in shranjevanje: Ta paket je kompakten, enostaven za shranjevanje v schoolbags, in tudi priročno za prevoz, primerna za uporabo v domove, šole ali knjižnice.

5. Odlično darilo možnosti: zanimivo in praktično Božič svinčnik, radirka šilček set je odlično darilo za otroke.Uporablja se lahko kot darilo za Božič, rojstni dan ali šolskih aktivnostih, ki bo presenečenje in praktična za njih.

Barva: Rdeča, Zelena, Modra, Rumena

Velikost: 21 * 7.1 cm

Material: Plastika+Lesa

Package: 5 kos/set

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve prikazane na slikah Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki