2000M 0,5 W UKV-Oddajnik Stereo Digitalni LED zaslon Frekvenca 88M-108MHz ZA Kampus Radio DSP Radijska oddaja Postaja Sprejemnik

€33.91 €35.69

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

2000M 0,5 W UKV-Oddajnik Stereo Digitalni LED zaslon Frekvenca 88M-108MHz ZA Kampus Radio DSP Radijska oddaja Postaja Sprejemnik

Prosimo, upoštevajte,:

1. Ta oddajnik ne more biti vstavljena neposredno v mikrofon.

2. Oddajnik nima notranje baterije in zahteva zunanje napajanje.

3. To je oddajnik in jih ni mogoče uporabiti za izboljšanje radijskih signalov.Za izboljšanje signala, prosimo, nakup zunanjo anteno ali antenski ojačevalnik.

FM oddajnik

Model: RC-FM

Različica: V100

Izhodna frekvenca: pogostost nastavljiva, delovni razpon 76~108MHz, 1MHz ali za 0,1 MHz v korakih, skupaj 320 prenos frekvenc, s pomnilniško funkcijo.

Izhodna moč: 10~500mW (0.01~0,5 W) @ 88-108MHz.

Naprava za sprejemanje: redni radio, ki lahko prejemajo FM oddaj lahko učinkovito prikaže signale, ki jih oddajajo ta oddajnik.

Prikaz menija: LCD-zaslon, prikaz trenutne oddajna frekvenca.Prosimo glejte priročnik za podrobnosti.UKV-antena prenosnega proizvodnje so vključeni podatki, in dejansko meritev pokaže, da je ta oddajnik lahko dosežejo razdalji 2000 metrov, v odprtih območjih.

Napajalna napetost: 5VUSB-tip-C

Napajalni tok: 500mA

Vhodni signal: audio stereo 3,5 mm vmesnik standard

Signalom in šumi: 63dB0.05% THD

Teža: 120g (120g)

Velikost: 8 x 4.8x1cm, brez izboklin

Q: Kaj je ta stvar?

A: To je UKV-oddajnik.To je mogoče videti kot običajni UKV-majhne radijske postaje, vnesla zvočne signale, izpis FM visoko-frekvenčni signali, in njihovega posredovanja v zraku prek antene.Ljudje v daljavi okoli uporabo radijskih sprejemnikov za sprejem.

Q: ali Je ta oddajnik v stereo tehniki?

A: Ja, to je stereo oddajnik.

V: ali Je baterijo v oddajniku?

A: oddajnik nima notranje baterije in zahteva zunanje napajanje.Logistika in kurirska podjetja bodo omeji prevoz izdelkov z vgrajeno baterijo.

Q: Kako deluje oddajnik moči?

A: oddajnik uporablja 5V DC napajalnik in napajalni vmesnik USB Tip C specifikacija.Trenutna poraba je približno 20 ma.Če slabe kakovosti napajanja se uporabi, lahko povzroči oddajnika do okvare ali poslabšajo kakovost prenosa in radijska koncu lahko prejeli očitno hrupa.

Napajanje napajalna napetost poraba je za 4,8-5.5 V. Nad tem območju lahko povzroči nenormalno delovanje naprave ali celo poškodbe oddajnik.Prosimo, bodite previdni!

Q: ali Lahko oddajnik uporabo mikrofona?

A: oddajnika ne morete neposredno v vtičnico za mikrofon.Če je mikrofon ojačevalnik, ki se uporablja, ojačan mikrofon signala vhod oddajnika.

Q: ali Lahko preizkusni obremenitev biti priključen na anteno vrata oddajnika za zamenjavo anten?

A: Ne, ponaredek obremenitev je čisti upor, ki bo namenjen izhod signala z oddajnika, in oddajnik bo nimajo energije, da oddajajo v air.By pritrditev ponaredek obremenitev za ta oddajnik in se opira izključno na šibko moč uhajanja, radio, lahko sprejemate signal ta oddajnik v roku enega ali dveh metrov.Napačne obremenitve in antene so dveh naprav z nasprotno funkcije in se ne morejo uporabljati kot nadomestek.

Q: Kako nastaviti frekvenco, prenos?

A: oddajna frekvenca, se lahko prilagodi dveh gumbov na plošči, in lahko se odločite, da se korak za spreminjanje frekvence v korakih po 1MHz ali za 0,1 MHz.Ustaviti s pritiskom na gumb za 5 sekund, in oddajnik samodejno ne pozabite, trenutno nastavi frekvenco.Ko boste naslednjič vklopite napravo, se bodo samodejno posredovali na te frekvence, brez potrebe, da nastavite frekvenco znova.

Q: Kako prilagoditi prenos moči?

O: Vnesite moč nastavitev način z dolgim pritiskom na gumb in nastavite prenos moči s pritiskom NAVZDOL/NAVZGOR gumb.Prenos moči je mogoče nastaviti med 10mW in 500mW, s skupno 11 močeh.Pritisnite gumb, da ustavite se za 3 sekunde in samodejni preklop na frekvenco prilagoditev načina, shranjevanje trenutnega prenosa moči.V naslednjem vklopu samodejno spomnimo, prejšnji prenos moči in frekvence.

Q: Lahko smo res začela 2000 metrov?

A: prenos na daljavo so neposredno povezani s prenosom moči, razmnoževanje pogoji, in njeno delovanje.Nominalna prenos na daljavo male trgovine od 2000 metrov, je dosežen pod pogoji 500mW prenos moči, antena namestitev v 14. nadstropju, in ni ovir med prenosom in sprejemanjem.Antena je strogo prilagojena prek antene analyzer, z standing wave 1.2 na oddajna frekvenca.

Q: sem Lahko priključite neposredno palica antene na oddajnik?

A: Da, ampak pomembno je, da sodnik pojav: če pisk ali brenčanje zvoka v radijski po uporabi palica antene, to pomeni, da je bil posegati.Na tej točki, ta pojav je mogoče ublažiti ali se jim izogniti, za zmanjšanje prenosa moči.Če te motnje ne morete odpraviti, potem oddajno anteno lahko samo biti stran od oddajnika in front-end avdio vir.Antena je radiator, ki lahko povzročijo motnje v okolici električne opreme, ko je prenos moči, je veliko.Zato, ko se ugotovi, da je vaš spredaj fazi ne more delovati v okviru močne signale, lahko uporabite le napajalni, da je antena oddaljena od oddajnika in front stage, ki je mogoče učinkovito preprečiti.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki