2023 Novo Prevajalec Prenosni 137 Jezikov Smart Instant Glas Besedilo APP Fotografija Translaty Učenje Jezikov Poslovnih Potovanj,

€22.46 €36.23

(0 Mnenja Strank)
  • Jezik Vnosa, - Španski, Kitajski, Arabski, Ruski, Francoski, Korejski
  • Številka Modela - E
  • Jezik Vnosa, 2 - Portugalski, Japonski, ITALIJANSKI, Angleščina
  • Predmet - učenje jezika
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Vrsta - Glasovno Prevajanje
  • 1 - V realnem času language translator
  • Prevajalec - muama enence
  • Način povezave - Bluetooth Povezava
  • Podpora - Padec Ladijskega Prometa Za Podporo

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Značilnosti:

1. Podpiramo preko 137 jezikov za medsebojno posodobitve, razumevanje več naglas prevode, je bistvenega pomena za natančno in enostavno posodobitve za potovanje v več kot 200 državah in regijah po vsem svetu. 2. V iFLYTEK+Nuance govora motorjem, v kombinaciji z Microsoft+, Google lastniške nevronski mreži matrika posodobitve tehnologije in večnacionalnih strežniki, omogoča hitrejše posodobitve hitrost odziva in višji semantične natančnost pri prevajanju.

3. Pravi čas, zaslon, zvok in besedilo sinhronizacijo, jasno na prvi pogled.Bolj prijazen interakcije in boljše uporabniške izkušnje.

4. 600 ma visoko zmogljiva litijeva baterija z večjo zmogljivost in manj težav, natančnost, zaščito, varno in zanesljivo motherboard

5. Aluminij zlitine+kaljeno steklo proces in fine obdelave tehnologije, čvrst in vzdržljiv, z več high-end vzdušje.

6. Ergonomska oblika, mini kompakten in prenosen, poslovni načrt;

7. Ciljno podrobno optimizacijo različnih jezikovnih uporaba scenarijev, kot so transport, turizem, nakupovanje, učenje in komuniciranje; Pravočasno in posodobitve prevodov trenutni nove besede, ki so bolj primerni za uporabo scenarijev.

8. Podpore aplikacije, nadgradnje in posodobitve, s stalnim ponovitev značilnosti izdelkov in interaktivnih vmesnikov, kar je priročno, hitro in učinkovito.

APP menu jezik vmesnika: Več meni vmesnik jezikov.Lahko scan QR kodo ročno, če želite prenesti aplikacijo, ali jih poiščete in prenesete v večjih app trgih, kot so Google Play, iOS ali Android.

Podpira realnem času posodobitve v več kot 130 jezikih, zaradi česar je enostaven za uporabo, tuji jezik komunikacije v različnih jezikovnih okoljih.

Podpira 7 brez povezave prevodi: Kitajski, angleški, francoski, nemški, Japonski, ruski in španski (opomba: brez povezave funkcije zahtevajo uporabniki plačati za nakup na app)

Podpora za fotografijo posodobitve, in app, ki lahko prevede fotografij takoj, ko so sprejeti; Cestni znaki, oznake, in meniji so enostavno razumeti, s samo enim klikom.

Uporaba korakom:

1. Prenos APLIKACIJE

2. Prevedi kapetan pritisnite gumb za vklop

3. Mobilni telefon in povezavo Bluetooth ime "WOOASK"

4. Odprite aplikacijo in začnete uporabljati

Parametri:

Model: G6

Material: Aluminij zlitine

Dodatne funkcije: foto posodobitve

Način uporabe: Language posodobitve

Barva: črna, srebrno siva

Velikost: 115 * 35 * 9 mm

Bluetooth: 4.2

Čas pripravljenosti: približno 15 dni

Obseg: Približno 6 ur

Podprti jeziki: 137

Sistemi za podporo: Android, IOS

Telo konkurence: približno 70 g

137 online jeziki: Kitajski, angleški, Kantonščini, koreje, Japonske, Tajske, Indonezije, turčije, Malajski, Hindi, Vietnamski, španska, francoski, italijanski, nemški, ruski, portugalski, arabski, nizozemski, grški, poljski, danski, finski, češki, romunski, švedski, slovaški, hebrejski, norveške, slovaške, hrvaške, Tamilščina, madžarska, itd.

Paket Je Vključeno:

1 x Prevajalec

1 x USB Kabel za Polnjenje

1 x Uporabniški Priročnik

2023 Novo Prevajalec Prenosni 137 Jezikov Smart Instant Glas Besedilo APP Fotografija Translaty Učenje Jezikov Poslovnih Potovanj,

2023 Novo G6 Prenosne Avdio Prevajalec instant glas prevajalec Podporo 72 Jezikih, 3 in 1 glas Besedilo Bluetooth Prevajalec

Opomba:

Je morda malo barve sporov zaradi različnih računalnik resolucije

Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja, poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo

Vsi pregledi

Sorodni izdelki