Zložljivi Božično Drevo Vrečko za Shranjevanje Velikih zmogljivosti Tkanina Oxford Božič Organizator Vrečko z Okrepljeno Ročaj Risanka Tiskanja

€14.69 €25.33

(0 Mnenja Strank)
  • Material - Oxford
  • CN - Zhejiang
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Popolnoma nova in visoke kakovosti

Ime: Božično drevo vrečko za shranjevanje

Material: Tkanina Oxford

Velikost: Približno 122*51*38 cm/48.03*20.08*14.96 v

Barva: Kot na sliki kažejo, Značilnosti:

1.Vlago-Odporne in Nepremočljiva: To drevo shranjevanje vrečke so narejene iz 210 D nepremočljiva srebrno prevlečenih oxford krpo, ki lahko zaščiti svoje drevo pred vodo.

2.Lepe Izdelave: notranjost skladiščenje vrečka je opremljen z ojačani šivi, ki lahko povečajo moč torba in je bolj trajno kot druge Božično drevo shranjevanje vrečk.

3.Dvojno Zadrgo: skladiščenje vrečko sprejme praktične zasnove z dvojno zadrgo odpiranje, tako da lahko enostavno postavite Božično drevo v vrečko za shranjevanje.To tudi omogoča enostavno zaprite ali odprite vrečko.

4.Zaščito in Varno: velika Božično drevo vrečko za shranjevanje ščiti vaš Božična drevesa pred poškodbami, prah, vlaga, in še več, tako da je vedno pripravljen, da se pokažejo.

5.Živahno in Classic: klasična in svetel praznik vrečko za shranjevanje izstopa z živahnimi barvami in vzorci, ki vam pomaga enostavno poiskati vaše božično drevo škatla za shranjevanje.

Seznam Vsebine:

1x Božično drevo vrečko za shranjevanje

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja,se prepričajte, da vas ne moti, preden bi.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki