Belo Plastično 12 V/DC 10W Mini LED Transformator LED Transformator Mini Za 12 V LED Luči In Trak Brez Minimalne Obremenitve Zahteve

€8.26 €13.33

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Belo Plastično 12 V/DC 10W Mini LED Transformator LED Transformator Mini Za 12 V LED Luči In Trak Brez Minimalne Obremenitve Zahteve Stabilno delovanje: brez utripanja po priključitvi, dober anti-interference sposobnost.Ohišje je izdelano iz plastike, da jo zaščitite pred prahom in vlago.

Varnost: brez transformatorja hrupa, konec kritje izolirana.Zaščitna naprava je opremljena z zaščito pred preobremenitvijo, prenapetostna zaščita, kratkostična zaščita, zaščita pregrevanja, itd.

Mala in stanovanje: je majhen in se lahko enostavno namesti v vsak prostor brez vpliva na videz.Vhodi in izhodi so jasno označeni za lažje električne povezave.

Enostavno povezavo: preproste povezave prek vijak terminali, ki omogočajo enostavno zamenjavo obstoječih transformatorjev.

Široka uporaba: primerna za različne 12V nizko napetost LED aplikacije, vključno s luči LED trakovi, doorbells, kabinet luči, LED indikatorji, itd.

Material: plastika

barva: Bela

Vsebina Paketa:

2 x Konstantni napetosti stikalni napajalnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki