Knjiga Stojalo Za Branje Pregleden Akril Knjiga Branje Imetnik Akril Materialno Podporo Orodje Za Odslej Knjigo, Tablični In Prenosni Računalnik

€14.00 €21.53

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Prikažite vaš najljubši knjigi ali recept z lahkoto uporabo našega Jasno Knjigo Stati!Zložljiv design, zaradi česar je kot nalašč za počitnice ali potovanje, in njegova visoka transparentnost omogoča največjo prepoznavnost.Plus, kovinsko žogo omogoča svobodno nastavite kot kjerkoli od 0 do 50 stopinj.

Specifikacija:

Material: Akril

Teža(pribl.): Mala 450 g velikih 560g

Proizvod Velikost: Majhna (pribl.)27*20 cm/10.63*7.87 palcev velika (pribl.)34*24 cm/13.39*9.45 cm

Seznam Vsebine:

1pcs* Knjiga Branje Rack

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Trdno Udobje: Zgrajena z najvišjega razreda akrilnega materiala, ta knjiga, branje rack lahko vztrajali obrabo in trganje.Njegova pregledna zasnova omogoča enostavno branje, medtem ko zložljive funkcija omogoča enostavno shranjevanje.Idealno udobje za ljubitelje knjige.

2.Učinkovito Učenje: Naša knjiga branje stojalo zagotavlja udobno in učinkovito, da se glasi, z nastavljivo višino in varen prijem na katero koli knjigo.S paleto 13 prestavi prilagoditve, to je enostavno, da bi našli idealno branje kota, od 0 do 50 stopinj.

3.Povzdignil Svoje Bralne Kotiček: Ta knjiga branje rack ima preprost slog in visoka transparentnost, ki dopolnjujejo vaš dom dekor in prikaže različne knjige.

4.Popolnoma Varno: za Razliko od drugih, na našem knjiga branje rack je elastična silikonska posnetek, ki je pritrjen knjigo, v mestu in preprečuje zdrs.Zavrtite do 180 stopinj, za vaš idealen zorni kot.Kovinsko žogo na nazaj se lahko obrnil za povečano trenje na vse površine.

5.Več Uporablja: Presenetite svoje najdražje s idealna knjiga ljubimec je darilo: naša Knjiga Branje Stojalo.To bo povečalo njihovo branje izkušnje in bi stilsko dodatek za vsako tabelo.Kot nalašč za vsako priložnost, pa naj bo to počitnice, rojstne dneve in posebne dogodke.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki