Iz nerjavečega Jekla, Kajak D-Obroč Obliž Varno SUP Čoln, Čolni, Kajak Obliž Popravila Orodja za Desko Napihljivi Čoln, Kajak Kanu

€1.39 €1.99

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Iz nerjavečega Jekla, Kajak D-Obroč Obliž Varno SUP Čoln, Čolni, Kajak Obliž Popravila Orodja za Desko Napihljivi Čoln, Kajak Kanu

Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

Visoko Trdnost in Trajnost: Naše D-obroč obliži so narejeni iz premium kakovosti iz nerjavečega jekla, ki zagotavljajo izjemno trdnost in vzdržljivost.Lahko prenesejo težke obremenitve in zagotavljajo zanesljivo priključitvene točke za vaš kajak, kanu, ali rafting opremo.

Vsestranska Uporaba: Namenjeni za širok obseg vodne športne opreme, naših D-obroč obliži so primerni za napihljivi čolni, kajaki, čolni, SUPs, deske, kanuji, in še več.Ponujajo varno in priročno priključitvene točke za različnimi dodatki, kot so varnost vrvi, povodci, ali prestavi za shranjevanje.

Zanesljivo Popravek Orodja za Popravilo: Naše D-obroč, sponke so posebej izdelani za popravila in krepitev napihljivi čolni, kajaki, in čolne.Ta orodja zagotavljajo močan in dolgotrajen popravila, zagotavlja duševni mir med vodnih dogodivščin.

Varno in Varno Pritrditev: nerjaveče jeklene konstrukcije, naših D-obroč obliži zagotavlja varno pritrditev točke, ki preprečujejo nenamerno snela ali izgube opreme.Ali ste veslanje na mirnih vodah ali reševanje grobo valovi, lahko zaupanje naših D-obroč obliži, da vaše orodje, varno v mesto.

Enostavna Namestitev: Preprosto uporabite lepilo ali uporabite priloženi vijaki za pritrditev na vaš napihljivi čoln, kajak, ali pomožni čoln.Popravkov, ki so združljive z večino krova površine, ki omogoča hitro in enostavno namestitev.

Obvestilo:

Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih zaslon in svetlobni učinek.

Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Specifikacije:

Material: Nerjaveče jeklo

Velikost: 9*4 cm

Barva: Bela,Črna,Rdeča Paket Vključuje:

4 * D-Obroč Obliž

1,O Ladijski: Po tem, ko bi izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Če imate kakršna koli vprašanja glede naročila, prosimo, da mirno in stik z nami prvič, mi vam bo dala izpolnjujejo odgovor.Ker vaša podpora je naša gonilna sila.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki