Slušalke Obešalnik Slušalke Wall Mount Stojalo Držalo za Izmenljive Lepljivo Slušalke Obešalnik Pod Mizo PC Igre Slušalke Slušalke Imetnika

€0.47 €6.23

(5 Mnenja Strank)
  • Material - Plastični
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Postavka Vrsta - slušalke stojala
  • Številka Modela - zaščitni rokav
  • Blagovna Znamka - Rondaful
  • Paket - Da,

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

To slušalke imetnik je dobro izdelana in funkcionalna.Lahko ga obesite na vašo mizo, steno ali postavite na polico, da visi slušalkami, kabli ali drugimi dodatki.To je preprosta za namestitev in odstranjevanje, in ne bo škoda vaše namizje.Uporabite to preprosto in uživajte čisto okolje.

Specifikacija:

Ime: Slušalke stojala s kavljem

Material: ABS

Dimenzije: o za 7,7 x 7 x 5.5 cm/3.0 x 2,7 x 2.2 v

Seznam Vsebine:

1 x Slušalke Holde

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Zasnovan z Dvojno Kavljem: To slušalke imetnik lahko uporablja, da visi slušalkami, kot tudi shranjevanje predmetov kot so ključi, nahrbtniki, klobuki, in drugih majhnih predmetov, klirinške up namizje in prihranek prostora.

2.Ni Enostavno, da bi Prekinil: A 2 KG obremenitev lahko podpira zgosti in širitev material, ki se uporablja, da bi Slušalke Obešalnik.Uporabite ga lahko z zaupanjem, ker je težko deformira ali poškoduje in ima močne trajnosti.

3.Enostavno Delo z: V ukrivljeno obliko dopolnjuje slušalke " oblike, jih ohranja zdrs ali dobili poškodovan, in ohranja njihovo strukturno integriteto.

4.Ponujajo Več Funkcij: Slušalke Obešalnik lahko ne samo visi slušalkami, ampak tudi kraj igra krmilniki, tako da bo vaša igra oprema je jasno na prvi pogled in enostaven dostop do.

5.Pripravljen za Uporabo: Slušalke Obešalnik je pritrjena z super lepilo, brez žebljev ali vrtanje so potrebne; namestitev je enostavna in priročna; in ga je mogoče razstaviti ali zamenja v vsakem trenutku, zaradi česar je primerna za različne scenarije.

Oznake: slušalke obešalnik slušalke wall mount stojalo držalo

Vsi pregledi

2023-08-10

/

Anonimni

hitra dostava in zelo dobre kakovosti.


2023-09-15

/

Anonimni

Veliko. Lepilo, ki drži, je vse v redu.


2024-01-10

/

Anonimni

SUPER!


2024-01-06

/

Anonimni

Precej hitra dostava, kot dostave. Material prispel dobro pakirano in z veliko kakovosti, jaz priporočam tako prodajalec in predmet. Jaz bom zagotovo bi več.


2023-09-01

/

Anonimni

Opis trdi, da se lahko držite 2 kg, vendar gori propadel po dajanje niti 1 kg na to. moral uporabljati svoj lepilo rešitev.


Sorodni izdelki