4Pcs 2024 Kitajski Zmaj Leto Rdečo Ovojnico Ustvarjalni Festival Pomladi Rojstni dan, Poroka, Otroci Darilo Srečo, Denar, Ovojnice, Rdeče Paketne

€0.51 €0.74

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Nova in visoke kakovosti!

Opis:

1. Edinstven design: 2024 leto Zmaj, risanka rdeči ovojnici je lep in osebno risanka zasnova leto Zmaja, ki je v skladu z festivala vzdušje novega leta in naredi ljudi sijaj v tem trenutku.

2. Visoko kakovostni materiali: te rdeče ovojnice so izdelani iz visoko kakovostnega papirja, ki se počuti udobno, trajne in ni enostavno biti poškodovan, zaradi česar strank darila bolj dragocena.

3. Različne možnosti: cartoon rdeče ovojnice različnih stilov in barv so na voljo za kupce, da izberejo, da izpolnjujejo njihove različne potrebe in želje.

4. Pomen dobre sreče: zmaj simbolizira moč, dostojanstvo in srečno v Kitajski kulturi, ki lahko prinesejo veliko sreče in dobre sreče, sorodniki in prijatelji, novo leto.

5. Primerne za različne priložnosti: poleg tega, da Festival Pomladi, te rdeče ovojnice, ki so primerni tudi za poroke, rojstne dneve, novorojenčka praznovanja in drugih priložnostih, zelo praktično.

Material: Papir

Barva: Kot prikazano

Velikost:16.6*9.5 cm

Paket vključuje: 4Pcs

Opomba:

1. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite o napaki, 1-3 mm.

2. Kot različnih računalnikih prikaz različnih barv, hvala za razumevanje dejanske barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki