Bazen Čiščenje Dodatki Listov Rake Očesa Profesionalno Orodje Bazen Čiščenje Neto Listov Skimmer Neto Bazen, Skimmer, Reševanje Neto

€1.04 €2.12

(0 Mnenja Strank)
  • Številka Modela - Leaf Skimmer Neto
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Vrsta - čistilo

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Visoke kakovosti! 100% nov

Material: Smole + Najlon

Velikost: očesa vrata je o 8.5 x 7.5 cm, žep globina je približno 5 cm, in ročaj dolžina je približno 26 cm.

Barva: črna

Paket Vključuje: 1pc Neto ribolov Opis:

Strokovno Bazen Čiščenje: Lahek, enostaven za prevoz in uporabo.Idealen za bazene, ribnike, vroče kadi, fontane, zdravilišča ali velike ribe cisterne.

Multi-namen:Velika zmogljivost, super fine očesa vreče košarica omogoča to skimmer, zbrati več delcev naenkrat, in to je tudi zelo učinkovito vodenje listi v mrežasto vrečko, medtem ko manevriranje na skimmer skozi bazen.

Lahek in Vzdržljiv: Visoka kakovost debel plastični okvir in fine očesa design, da so naše bazen ločilo enostaven za uporabo v vodi in zadnji za več sezon.

·Ta izdelek je izdelana iz močnega najlonskega materiala, ki lahko natančno zajemanje in mehko brez ranjavanje ribo in kozice.Zunanji rob ribolov neto je ni izpostavljena, to ni enostavno biti poškodovan, in je močnejša.

Ribolov neto je narejen iz netoksičnih in okusa močno najlon neto.Prilagodljiv in burr-brezplačno očesa je tudi in se ne zatakne na plavuti ali lestvice boli ribo in kozice, in globoko pasu je enostavno ujeti.

Celotno rib, ribolova je izdelan iz ABS okolju prijazno smolo materiala, ki se ne potopi, če se dajo v vodo.

·Ta izdelek ima močne nosilnosti, in ribiško palico del je narejen iz ABS okolju prijazno smolo materiala.Podpora design je dobra upogljivost in ni enostavno, da bi prekinil.

Vztrajati Vaš Bazen Čiščenje: Ločilno je kot nalašč za vodenje vaš bazen ali ribnik čista, ne samo prihrani čas, ampak vam ponuja tudi udobno in čisto bazen.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki