Dvojno Nasvet Krivulja Označevalnik Peresa Nastavite, 12 Kos Flownwing Krivulja Peresa Označevalniki Označevalcev

€7.76 €11.25

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Zanimivo dvojno nasvet krivulja peresa: Naše barve dvojni nasvet krivulja peresa so zelo zanimive.12 pack krivulja peresa so razdeljeni v 6 enotno označevanje vrstice vrste, z roller nasveti.Uporablja majhen valj za tiskanje vzorcev na papir krožno.To je lepo oblikovana, in deluje zelo dobro.Zanimivo je gledati ce vrstici iti skozi konico peresa.

Visoka kakovost in trajnost: opremljen je z 12 barvno dvojno opozoril krivulja peresa, ki omogoča snemanje dvakrat opozoril krivulje.Vrhunec pero skupine je izdelana iz visoko-kvalitetnih materialov.Količino črnila nadgrajeno dnevnik pero se je povečal za 40%, ki lahko proizvajajo več oznako vrstice kot prej.Lahko proizvajajo več označevanje linij, kot prej, in tkanine, je debel, trpežne in ni enostavno, da bi prekinil.

Izbira idealno Darilo: Za zdaj, ta peresa so priljubljena darila za otroke.Prišli z lepo pakiranje in visoke kakovosti,naše krivulje označevalnik pen so kot nalašč za umetnosti, obrti, DIY projektov, Kolorit Knjige Pisanje Journaling Risanje Album.

Varne in Visoko Zmogljivost:Kislin in nestrupeno črnilo ne bris, zbledi, ali preskočite.Hitro Sušenje, Ne Lepljivi, Polnem Sijaju, Lepa.Varno, da ta krivulja pero za otroke.

Barva:multicolor

Material:plastika

Vsebina Paketa:

12 x označevalnik peresa

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki