Mačke Stenski Koledar 2024 Dekorativni 12-Mesečno Stenski Koledar Za Mačka Ljubitelji Hišnih Koledar Wall Art Dekor Za Dnevna Soba Spalnica

€1.40 €2.00

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Odkrijte 12 mesecev lepe srednjeveške mačka slik z naše Smešno Srednjeveške Mačka Koledar 2024! Sprejetje napredne tehnologije tiskanja, ta koledar je kot nalašč za Božič, Novo Leto, rojstni dnevi, in vsako priložnost.Prinese nasmeh na vaš obraz vsak dan.

Specifikacije:

Material: Papir

Teža: približno 160 g

Velikost izdelka: približno 28.5x21cm/11.22x8.27 cm

Seznam Vsebine:

1pc o Stenski Koledar

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke in fotografiranje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Dolgotrajno in Varno: Objem Srednjem Veku s Srednjeveško Mačka Koledar 2024. Njegov močan papir materialov bo težka, odporne na obrabo in zanesljiv.Brez neprijetnega vonja!

2.Lepe in Privlačne: koledar značilnosti živo in dolgotrajno barvo in odlično podrobnosti na vsaki strani, predstavili lepe srednjeveške mačka slike, ki dodali lepo dotik barve za stensko dekoracijo.

3.Napredne Tehnologije Tiskanja: Srednjeveški Mačka Koledar 2024 funkcije osupljive barvne fotografije mačke v srednjeveški nastavitve, ki so natisnjeni z napredno tehnologijo za predstavitev živahni vzorci.Dobili navdih vsak mesec.

4.Multifunkcijski Uporablja: To je smešno mačka koledar 2024 se lahko uporablja kot dnevni koledar in planer, ki vam daje prostor, da napišite vaše načrte, sestanke in opombe.Nikoli ne zamudite pomemben datum ali dogodek, ki se s tem praktično koledar.

5.Odlično Darilo Možnost: nekomu polepšaj dan s Srednjeveško Mačka Koledar 2024! Ta 12-mesečni koledar funkcije smešno slike mačji zgodovinskih osebnosti.To je odlično darilo, za Božič, Novo Leto, rojstni dan, in še več.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki