Zapestje Mouse Pad Majhne Noge, Računalniške Igre Ustvarjalne Barva Varstvo Okolja EVA Za Pc Računalnik Prenosni računalnik

€2.61 €3.73

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka - KOQZM

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Opis:

【EVA Blazine 】 Mehko Udobno oblazinjena blazine zagotavlja maksimalno udobje in podporo za vašo zapestje.Ergonomska miška ostali razbremeni stresa na zapestje in dvigal, da na udobno Kota za dolgotrajno uporabo računalnika.

[Oprijem na zgornji tabeli] trpežne, non-slip PU znanja je namenjen za odpravo nepotrebnih gibanje in zagotavljajo trdne platformo za intenzivno iger na srečo.To preprečuje, da bi miška ploščica zdrsne čez pult.Ne skrbite o mouse pad zdrsa off.

【 Lycra Pokritost 】 Nemoteno Lycra pokritost izboljša sledenje gibanja in ustvarja konsistentno drsijo.Preizkušeno po vrhu miške senzor proizvajalci, visoko nit šteje in gladke površine optimizacijo miško za sledenje natančnost za optični in laserski senzorji.

【 Varstvo okolja 】 Uporabo varstvo okolja materiali, z ROHS certifikat, za zagotavljanje varnosti.Brez strupenih ali kemične vonjave.Kaj je bolj, ko ste vzeli svojo roko off, podporo, bo odklonijo nazaj, počasi in ni enostavno priti v formi.

【 Enostavno čiščenje 】 Klasičen videz, kul in udobno, enostavno čiščenje in enostavno za nego.Vse, kar morate storiti je, dati jim hitro, nežno obrišite z vlažno krpo in jih bo vse v redu.Prav tako lahko dajo udoben krpo nad njim, tako da boste lahko uživali v udoben občutek zapestje ostalo podporo, medtem ko vodenje izdelka čisto.

Specifikacije:

Ime Izdelka: Zapestje Mouse Pad

Material: EVA

Paket je Vključeno:1x Zapestje Mouse Pad

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 0.1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki