1Set Človeške Anatomije Lobanje Puzzle Snemljiv Mini Človeške Lobanje Model Poučevanja Kliniki

€16.32 €21.76

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

1Set Človeške Anatomije Lobanje Puzzle Snemljiv Mini Človeške Lobanje Model Kliniki Poučevanja [17 Kosov Anatomski Modeli]: Naši mini človeške lobanje model natančno posnema podrobna struktura človeške lobanje, vključno z vseh pomembnih delov, kot maxillary kosti, ličnic, nosni kosti, lacrimal kosti, itd.Super za anatomijo pouk in izobraževanje.

[ZELO PODROBNO NAČRTOVANJE]: Ta lobanja anatomija model zagotavlja osupljive zastopanje kostno strukturo, teksturo in čeljusti skupnega.To vključuje oči vtičnice, šivanje in notranjih nosne votline, ki omogoča celovito študijo lobanje je anatomiji.

[Enostavno Sestavljanje s Illustrated Guide]: Naše lobanje model je na voljo s koristno ilustrirani vodnik, ki zagotavlja splošno znanje in vprašanja za bolj interaktivne učne izkušnje.Odlikuje stabilen priključki in poenostavljeno šivanje, ta model lahko enostavno ponovno sestavi in razstavi za poglobljeno raziskovanje.

[Enostavno Študija]: Palm velika design omogoča boljše razumevanje človeške lobanje, in je lažji, manjši, se lažje premikanje in izvajanje.

[Več Prizorov]: dober učno pomoč za anatomija in fiziologija tečaji; tudi velik človeške lobanje model, primeren za otroke, da se učijo, kot šolskega poučevanja, učenje, raziskave zaslon orodje in laboratorijske dekoracijo blaga.

Barva:Barvno Fotografijo

Material:silikagel

Vsebina Paketa:

17 x Uganke

10 x Kartico

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki