Denar Varčevanje Vezivna Sredstva Za 100 Denarnih Prihrankov Izziv Veziva S Denarnih Sredstev Save 5 050 Dolarjev Enostavno Prihrankov Izziv Knjiga

€12.36 €18.19

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Opremljena s prilagodljivim pritisnite sponke in varnostne zadrgo, da vaše dokumentov, računov, denarnih in varen.

Material: strojne opreme, PVC

Barva: črna, vijolična

Velikost izdelka: 21x15x3cm/8.27x5.91x1.18in

Izdelek teža: 300 g

Seznam Izdelkov:

1*prihranek denarja proračun binde

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Proračuna Rešitev: Naš denar-prihranek proračun vezivo je idealen proračuna rešitev, ki zagotavlja 100 shranjevanje mošnje organizirati prejemki in račune.Naj te finančne pomočnik pomagal doseči vaše finančne cilje in prihranite denar za deževen dan.

2.Ponovno snap sponke: Naš denar-prihranek proračun veziva značilnosti povratnih snap sponke z priročno pritisnite design.Lahko varno shranjevati in razvrščati proračun načrtovalec, menice, potrdila, in več, medtem ko uživate uporabniku prijazen dostop.

3.Vrhunska Varnost: Razmetanje trden in zanesljiv vode-dokazilo zaščite, ta proračun veziva v težkih PVC materiala prenese obrabe z lahkoto.Uživajte v miru uma poznavanje pomena dokumenti ostanejo na varnem.

4.Varnost Zadrgo: Zagotavljanje varnosti svoje dragocenosti, s tem varčevanje denarja proračun veziva.Featuring a tesen in priročno zadrgo zaprtje, preprečuje dokumente, potrdila, kuponi, in denar, padejo ven.

5.Maksimirati Vaš Prihranek: To je kot nalašč za shranjevanje in upravljanje dokumentov, računov, ali denar za kateri koli namen, - od načrtovanja vaš naslednji dopust za odplačevanje dolga.S široko paleto aplikacij, je pomembno orodje za vsakogar, da bi največ za svoj denar.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki