Deli, Pribor Cev Ac, 1.25 1.5 Inch Inch Bazen Ventil Za Zgoraj Tla Bazen Črpalka, Filter, Skimmer Za 58236

€9.51 €13.40

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Deli, Pribor Cev Ac, 1.25 1.5 Inch Inch Bazen Ventil Za Zgoraj Tla Bazen Črpalka, Filter, Skimmer Za 58236 Povezovanje Manjših Bazenih Teh Cevi, Adapterjev, ki so na enostaven in učinkovit način, da se poveča pretok čiste vode, ki jih omogoča bolj zmogljiv filter črpalko je treba priključiti na manjše bazene, s čimer se zagotavlja večja črpanje moči.

NASTAVITE lahko VEČ CEVI, PRIKLJUČKI: Vključuje dve cevi, adapterjev, da se prilega vstopnih in izstopnih cevi.Trpežna Konstrukcija Te trpežne, odporne proti koroziji adapterji priključite cev (38 mm/1.5 cm premera), da bazena, ventil (32mm/1.25 cm premera).

Enostaven za namestitev: cev vmesnik je enostaven za namestitev s svojo globoko groove in prihaja z navodila za montažo Združljiv različnih blagovnih znamk: za cev vmesnik je združljiv z različnih blagovnih znamk, cevi, črpalke, in nad-zemlja bazeni.Ali imate ali ntex bazen, teh kartic, bo delo za vas.

Material: plastika

barva: siva

Vsebina Paketa:

2 x Cev Ac

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki