Božič Obrti | Hitro Sušenje DIY Kristalni Obesek za Vgradnjo Otroci Barve Set | Božič Barve Svoje Kompleti za Povečanje

€6.42 €17.84

(0 Mnenja Strank)
  • Blagovna Znamka - tmddotda
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Bullet Točk:

1.Povečanje Samozavesti: Dvig samozavesti, za sprostitev svojo ustvarjalnost z Božično obrti.Premagati dolgčas in okrepila samozavest.Razviti potrpežljivost, lajšanje stresa, negovanje hands-on sposobnosti, izboljša barvno dojemanje in spodbujanje usklajevanja.

2.Edinstveno Darilo: Naj vaš otrok domišljiji teči divje s temi Božič obrti kot nalašč za edinstveno darilo-daje izkušnje.Fantje in dekleta imajo lahko zabavno ustvarjanje okraski, venci, kartice in več, medtem ko izboljšujejo svoje umetniške sposobnosti.Kot nalašč za Božič, Novo Leto in Rojstni dan stranke.

3.Brez Zapletenih Operacij: Uživate brez stresa praznike z našimi Božič obrti iz barve posušene gline s hitro sušenje in ne-bake nastavitev lepilo.Brez zapletenih dejavnosti, ki so potrebne, da naredi obdelujete bolj priročno.Ustvarjalnost z lahkoto in se zabavajte okrasitev!

4.Ekstrudiranje Design: Ti božič obrti so ekstrudiranje design, ki je otroku prijazen in enostaven za uporabo.Lahko naredite svojo praznično okrasje s temi DIY igre.

5.Področje Uporabe: Naše lepe kristalni obesek, obeske, da za omamljanje okno umetnosti, Božični okraski.S široko paleto aplikacij, ki jih lahko uporabijo tudi kot edinstven pribor ali premišljen darila.

Sprostiti svojo ustvarjalnost z našo mavca obrti barve!Kot nalašč za gojenje praktičnih sposobnosti pri otrocih, medtem ko ustvarjanje neverjetno, Božični okraski.Hitro sušenje in otroku prijazen, te obrti so prepričani, da zagotavlja neskončne ure zabave.

Specifikacija:

Ime: Božič obrti

Pakiranje velikost: (pribl.)24.5*19.5*4 cm/9.65*7.68*1.57 palčni

Bruto teža: (pribl.)200 g

Seznam Vsebine:

Božič obrti*1 set

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki