Nepremočljiva Pasu Vrečko Plavanje 3-Layer Nepremočljiva Tesnjenje Rafting, Potapljanje Vrečko PVC Plaže Vrečko Podvodni Telefon Primeru Suho Ramo Torba

€1.17 €2.01

(0 Mnenja Strank)
  • Številka Modela - Nepremočljiva torba
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Funkcija:

1. Prosojna torbica je zaslon na dotik, prijazno, ste preverili, besedilna sporočila ali besedila, govori, če imate vprašanje, in varno vaš ID, denar, kreditne kartice, potni list v motno torbica popolnoma potopite v vaš avanture, Nikoli ne skrbi za vaše dragocenosti ukradejo.namig.

2. Prostoren načrta za maksimalno shranjevanje. 8.5 cm x 5,8 cm.Nepremočljiva torbica je dodatno razkošno in prostora, lahko imajo veliko stvari, ki se vse velike pametne telefone pod 7 cm in vaš denar, kreditne kartice, denarnice, in avtomobilske ključe, itd., bo tudi plovec, če vas ujamejo v zraku .

3. Praktično, nastavljiv in udobno fanny paket.Enostavno prilagoditev načrta za izpolnjevanje različnih obseg pasu potrebam, lahko se prilega večini pasu velikosti udobno. (Primerna velikost: kot 33.5 cm-42.5 cm), se lahko uporablja tudi kot oviro vrečko, ali rami.

4. Nasveti: 1) Pred uporabo, prosimo, ravnanja nepremočljiva test o izdelku če želite preveriti, ali obstaja poškodovani del izdelka, še posebej za tesnjenje funkcijo. 2) Pred uporabo v vodi, prosimo poskrbite, da je dobro zatesnjeno.

Opis:

Ime: Nepremočljiva Torba

Material: PVC

Barva: bela, rumena, vijolična, zelena, modra, črna, cyan, roza, oranžna

Velikost: 22 x 15 cm

Tip: mobilni telefon vrečko

Design: 1 plast čarobno nalepko 3 plasti tesnjenje

vzorec: plain

Slog: Unisex

Ustrezno: plavanje, potapljanje, deskanje, rafting, itd.

Seznam vsebine:

1 x Nepremočljiva Torba

Opomba:

1. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite 1-3cm napako.Poskrbite, da vas ne moti, da pred oddajo ponudbe.

2. Zaradi razlika različnih monitorjev, slika morda ne odraža dejanskih barv izdelkov.Hvala.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki