Strokovno Natančnost Električni Izvijač, Nastavite Smart Magnetni Komplet električno Orodje, ki Določa S 24 KOS Vijak Glave za PC Telefon Popravila

€49.83 €76.67

(0 Mnenja Strank)
  • Blagovna Znamka - FURONGHUA
  • Značilnosti - Multifunkcijski
  • Vrsta - natančnost izvijač
  • Magnetni - Da,
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Natančnost Izvijač Smart Magnetni Komplet električno Orodje, ki Določa S 24 KOS Vijak Glave za PC Telefon Smart Popravila

Značilnosti:

● Pritiskom revije vrste magnetnih sunkov shranjevanje, ki je enostaven za uporabo s pritiskom na izhod.

● Močan magnetni motor, največja hitrost, ki lahko dosežejo 200rpm.Z vse kovinski gear box, je concentricity bitov, ki je manj kot 0,2 mm, ko vrtijo, ki lahko učinkovito izboljšanje končna učinkovitost.

● Majhnosti, vgrajena polnilna litij baterija, dolgo življenjsko dobo in 400+ natančnost vijaki lahko zadeti, ko je polna.

● 9 vrst, 24pcs S2 jekla natančnost bitov, trdota do 60HRC, težka in durablem izpolnjuje potrebe rednega elektronski izdelki in novih malih gospodinjskih aparatov, demontaža in montaža.

● 6pcs pogosto uporabljajo 45mm dolgo bitov za spopadanje z bolj kompleksnimi situacijami, kot so globoko luknjo, ozek prostor in tako naprej.

● 2 zobniki natančno navora uredbe. 0.05 N·m se lahko uporablja za mobilni telefoni, ure, očala in drugih natančnosti predmetov. Za 0,2 N·m se lahko uporablja v spreten govornik, prenosni in drugih elektronskih izdelkov.

Specifikacija:

Material:Aluminij zlitine

Sem orodje max navor:0.05 N. m

II orodja max navor:za 0,2 N·m

Priročnik največji navor:3N·m

Brez obremenitve hitrost:200r/min

Package Seznam:

1x Električni Izvijač

24x izvijače

1x Shranjevanje Primera

Vsi pregledi

Sorodni izdelki