Moške Hlače, Dolgi Rokavi Boksarice Izboklina Torbica Za Moške Slon Nos Perilo in Seksi Moški Izboljšanje Spodnje Hlače H2K4

€5.29 €9.29

(0 Mnenja Strank)
  • Hlačke & Boxers - Boksar Hlače
  • Vzorec Tipa - Trdna
  • Številka Modela - UDW7869
  • Spolnost - No
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Material - BOMBAŽ
  • Spol - Moški

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Opis:

Material: poliester bombaž

Velikost:M,L,XL,XXL

Barva:kot slika

1.ULTRA MEHKA BOXER spodnjice brez HLAČNIC: Naše moško spodnje perilo mešanica 95% bombaž in 5% spandex, da vam nepremagljivo udobje in trajnost.Ta tkanina, mešanica zagotavlja mens boksarice hlačnic pack meni, maslen mehko proti kožo.

2.DODATNO MEDNOŽJE PROSTOR: spodnje perilo za Moške ponuja več prostora in svobode gibanja v intimnih področjih, ohraniti vonj nadzor, poveča udobje in zračno propustno vlakno in zmanjšanje stegno razredi anti drgnjenja.

3.LOČENA TORBICA TECH: Ti moški trunk hlačnic sprejme 3D letenje konveksna vrečka design, voditi moške zasebne površine udobno ločeni.Ni omejitev, ni neprijetno prilagoditev.

4.Dobro prepustnost zraka: dihanje in vlage wicking, da ste kul in suhe, zagotavlja, da ostanejo udobno in svež skozi ves dan.Poslovite od nelagodje, ki prihaja z nošenje teh velikih, dolgimi nogami mens boksarice in nadgradnjo naše elegantno in stilsko kratkimi nogami mens debla spodnje perilo.

5.ENOSTAVNO NEGO: Proste roke, samo vrgel teh boksar kratek perilo desno v pralnem stroju na pralnica dan!

OPOMBA

1. Kot vsi vemo ,v različnih računalnikih prikaz barv drugače,barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.

2. Če menite, težko izbrati velikost ,vas prosimo, da se obrnete mewe vam bo dala nekaj predlog,ampak to je za vas zgolj kot referenca.

3.Smo lahko sprejmete Mešani elementov,Barv In Velikosti Naročila.Več količinah, bolj popust.

Paket vključuje:

1 kos*Moške hlače

Hvala za vašo podporo!Dobrodošli, da kupujejo od nas!če želite kupiti več, kot smo na seznamu, se obrnite na nas.Če potrebujete več v to postavko ,se lahko obrnete na nas.mi vam bo dala naša najboljša cena.Pustite sporočilo!

Vsi pregledi

Sorodni izdelki