Luna krater Meteor krater Progaste planet Krog Nož Noge Oprema DIY Paracord Tkane Vrvica za opaljivanje tega EOS Prostem Orodje Obesek Medenina

€1.42 €2.84

(0 Mnenja Strank)
  • Vrsta - Luna krater Meteor krater Progaste planet Krog
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Dragi Prijatelji:lahko uporabljate nakupovalno košarico (dodaj v košarico)

funkcija za mešanje naročila, da bo prihranilo stroške dostave ,Hvala vam!

Material: Medenina / Bela Medenina Barva: Vintage Velikost: Poglej Sliko Opomba: Medenina In Baker So Zelo Enostavno In Hitro Za Oksidacijo.Barve Bo, Da Bo Retro V Prihodnosti, In Da je, Kjer Medenina, Je Privlačna.Če Vam ni Všeč, Vintage Barve.Prosim, Ne Ga Kupite.

1. Uvoznih dajatev in davkov, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave, to je, ki ga določijo Carinski svoje države.Če so kakršne koli težave, davkov, prosimo, da jo plačali, in dobili parcelo prvi, in nas kontaktirajte, mi vam lahko reši problem skupaj.Hvala vam za vaše razumevanje!

2. Mi lahko poda tudi element z izrazi, kot so DHL, EMS, FEDEX(približno 5-15 delovnih dni), če potrebujete hitre storitve, ali potrebujete veliko predmete, se prosimo obrnite na nas, vam bomo najboljšo ceno.Bomo poskušali naše najboljše, da storitev, ki jo.Vaše zadovoljstvo je naš nadaljuje! 1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in služijo, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije(5 zvezdic). 2. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije,, bomo poskušali naši moči, da reši težave.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki