Električni Vrtalnik Ploščo Rezalnik Pločevine Rezilo Žage Za Rezanje Orodje Kovinski Hitro Rezanje Ploščo Udarec Škarje Za Svedre

€16.71 €20.63

(0 Mnenja Strank)
  • DIY Dobave - ELEKTRIČNI
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka - FGHGF

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja
  • SKU: c19943

  • Kategorija: Orodja

Dobrodošli Na Moje Trgovine

[Sharp & Trajne] električni vrtalnik ploščo rezalnik je narejen iz premium jekla in železa, močne in trpežne, oster in trmast, rje in odporne na obrabo, ni enostavno prekinil in preoblikovanje, in se lahko uporablja za dolgo časa.

[Zmogljivo Rezanje Sposobnost] kovinski strižna kosa je zasnovan z ostrimi glave, da bi rezanje lažje in hitreje.Primeren je za vse vrtalne med 1500-3000RPM, s hitreje rezalna hitrost, super za prihranek delovnega časa in izboljšanje delovne učinkovitosti.

[Širok Združljivost] ploščo udarec škarje so kompatibilni z najbolj roko-električni vrtalnik, litij-električni vrtalniki, in udarni vrtalniki na trgu.

[Enostaven Za Prevoz] električni vrtalnik ploščo rezalnik je zasnovan z kompaktno, enostavno dal v vrečko za shranjevanje ali toolbox, in priročno za izvajanje zunaj.To je lažje in bolj učinkovito kot navadne škarje, izboljšanje učinkovitosti dela.

[Široko Uporabo] električni vrtalnik ploščo rezalnik ima širok spekter uporabe in se lahko uporablja za rezanje različnih kovinskih plošč, kot so aluminij, jeklo, železo, baker, in druge zlitine materiala.

Ime Izdelka:Električni Vrtalnik Ploščo Rezalnik

Največ striženje zmogljivost:

Železo pločevina:0.2-1mm

Tabla:0.3-1 mm

Jeklena plošča:0.2-0.8 mm

Bakreno ploščo:0.3-1.2 mm

Aluminijasto ploščo:0.3-1.2 mm

Opomba:videz in barvo nekateri dodatki so naključno razporejeni, in ne more biti navedena, ki ne vpliva na uporabo.

Barva:Črno-Srebrna

Material:Kovina

Vsebina Paketa:

1 x Električni Vrtalnik Ploščo Rezalnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki