Univerzalni Stropni Ventilator Lučka Remote Control Kit Časi Nastavitev Stikala Adjuste Hitrost Vetra Oddajnik Sprejemnik

€9.13 €13.04

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Univerzalni Stropni Ventilator Lučka Remote Control Kit Časi Nastavitev Stikala Adjuste Hitrost Vetra Oddajnik Sprejemnik

Previdno:

Ko novo napravo ne more biti oddaljeni nadzorovano, Prosimo preverite, ali je črtne kode v oddajnik in sprejemnik, so v skladu, ali je lučka na oddajnik deluje, ali je kabel je priključen sprejemnik pravilno in ali zumer zapiska, ko Moč je na.

Ko sprejemnik ne more biti krmilnik za oddajnik, prosimo, preverjali, ali je baterija stik normalno in ali je Moči je dovolj, Prosimo, zamenjajte baterije v času, ko je zmanjkalo moči.Neobčutljiv za daljinsko krmiljenje, verjetno zaradi moteči za okolje in nizko stanje baterije.

Prosimo, odstranite baterije, če to ni v uporabi dlje časa.Prosimo pravilno ožičenje v strogem skladu s parametri na etiketah.Sicer pa se bo neposredno skrajšajo življenjsko dobo naprave ali povzroči okvaro takoj.Antena ne sme povezovanje z drugimi žice.

Ko ti je koda za vklop ventilatorja, prosimo, obrnite fan, da v najvišji prestavi, preden oddaljeni nadzor.Sprejemnik zapiska, ko kliknete na daljavo.To lahko moti nekatere ljudi.Prosimo, poskrbite, da je dovolj prostora v krošnje ventilator ali sprejemnik je, da se prilegajo zraven.

Delovna Napetost: AC 90-220V

Delovna Frekvenca: 50-60Hz

Daljinski Nadzor Razdalje: Več kot 20 metrov

Podpora Kodiranje: 1527 učenje kodo

Način delovanja:1527 daljinski upravljalnik

Nakladanje Moč:

Stropni Ventilator: Max.300W

Žarnica: Max.1000W

LED /varčevanje z Energijo svetilke: Max. 200W

LED luči / varčevanje z energijo svetilke: Max 200W

Prosim, ne več nakladanje!

Daljinski upravljalnik baterije: 2 x AAA baterije je potrebno (Ni vključen)

Tip: 220V/110V

Barva: bela + črna

Material: plastika

Vsebina Paketa:

1 * Krmilnik

1 * Daljinski upravljalnik

1 * Stene sedeža

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki