Golf Prijem Trener 2PCS Mehko Non-slip Golf Klub Prijem, Zamenjava Pad Golf Oprijem Silikonski Prijem Pad Golf Čarobno Obliž Za Regrip Golf

€6.31 €12.62

(0 Mnenja Strank)
  • Material - Gume
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Izboljšanje vaše golf igra s temi oprijem trenja nalepke.Mojstri pravilno nihajna način, izboljša natančnost in stabilnost, in ni več stisnite klub preveč.Te nalepke so udobna za oprijem, priročno za prevoz in enostaven za namestitev.Sprejme svojo igro na naslednjo raven kakovosti teh prijemala.

Specifikacija;

Ime Izdelka: Golf Oprijem Trenja Nalepka

Teža: 34.5 g

Velikost:

(pribl.)6*6.5*2.6 cm/2.36*2.56*1.02 cm

(pribl.)7.5*3.3*2.6 cm/2.95*1.3*1.02 cm

Material: silikon

Embalaža: PP polje

Vrste nasvetov:

1. Zaradi razlogov, kot so monitor, barvna temperatura, kamere, svetloba okolice, in fotografske veščine, je lahko rahlo barvno razlike v slikah nekaterih proizvodov.Barva je odvisna dejanskega izdelka!

2. Prosimo, dovolite rahlo velikost razlik, ki so posledica različne ročne meritve

Seznam;

2 x Golf Oprijem Trenja Nalepke

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Preprečuje Klub od Vrtečih se: Naše golf oprijem trenja nalepke izboljšanje vaše golf spretnosti za zagotavljanje si mojster pravilno nihajna način in preprečevanje klub iz vrtijo.

2.Čim večje Razdalje in Nadzor: Izkušnje izboljšano natančnost in stabilnost naše Golf Oprijem Trenja Nalepke, ki lahko pomagajo zmanjšati oprijem moč.Izogibajte se tesen oprijem med vaš swing, ki lahko zmanjšajo moč in razdaljo.

3.Revolucionarna Rešitev: Povzdignil svojo igro v nove višave z Golf Oprijem Trenja Nalepke.Te nalepke omogočajo nadzor klub je moč, ki izhaja v izboljšanje učinkovitosti in daljše razdalje.Nič več stiskanje, samo močna zamahu, vsak čas.

4.Udoben Ročaj: Ali nosite rokavice ali ne, ti golf oprijem trenja nalepke se lahko uporablja udobno oprijem vaš klub.So mehke in non-zdrsa, ne povzroča pritiska ali nositi na rokah.

5.Široko Uporabljajo: Z njihovo vsestranskost in sposobnost, da se prilega klube, ne glede na velikost, bi za odlično darilo, za navdušen ljubitelje golfa.Peljati jih okrog truda, saj so priročne za namestitev, kjer koli in kadar koli želite.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki