2X Električni Kosilo Polje,2 V 1 Prenosni Hrane Toplejše Grelec Kosilo Polje Za Avto,Delo,Dom&Pisarna -Zmogljivost 1,5 L NAS Plug Zelena

€51.12 €70.02

(0 Mnenja Strank)
  • Blagovna Znamka - FGHGF
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Dobrodošli v naši trgovini.

Naši izdelki so cenovno ugodne cene in dobre kakovosti.Podpiramo dropshipping in trgovini na debelo .Če želite delati z nami za dolgo časa, prosimo, obrnite na nas in bomo vam zelo ugodno ceno.Lep Pozdrav!

[2: 1]2 v 1 Hrana Grelec Prenosna Mikrovalovna pečica, Električni Kosilo Škatle, Primerna za ogrevanje obrok na avtomobili/tovornjaki, prav tako kot nalašč za šolo, podjetje ali v pisarni.

[Varen Material in Enostaven Za Čiščenje]Odstranljive iz nerjavečega jekla ogrevano kosilo polje narejen iz materiala premije, zapiranje pokrova in nerjavečega jekla.Je visoko temperaturno odporen, vzdržljiv, puščanje dokazilo, nontoxic & zdrava, so tudi enostavne za čiščenje. (Prosim, ne postavljajo celotnega stroja v vodi za čiščenje)

[Hitro Ogrevanje]Samostojno ogrevanje kosilo polje s konstantno temperaturo ogrevanja, je uporaba bolj varna in toplotna izolacija dvojno funkcijo.Samo priključite kabel, to traja približno 20 minut, da se toplota upat normalni temperaturi.Prav tako ohranja toploto za 15 minut brez električne energije. (plastike rastlinskega polje je lahko tudi ogrevan neposredno).

[Compact & Prenosni]Prenosni Hrane Toplejše Toplotne Kosilo Polje vsebuje 1,5 L odstranljive iz nerjavečega jekla notranji pladenj in 0,45 L plastična škatla v primeru ločevanje različnih vrst živil.Z majhno prostor na pokrov za dajanje žlico in vilice, Anti-oparinami ročaj načrta, da bi bilo enostavno za izvedbo polje.

[Prva Izbira za Darila]Električni Kosilo Polje Hrane Grelec je kot nalašč za rojstni dan, počitnice, ali stranka darilo za vaš Oče, Fant, Mož in Prijatelj, ki da boste uživali v toplem & zdravo domačo hrano, kjerkoli že ste.

Vrsta vtiča: NAS Plug, to velja tudi za Kanada, Indija, Mehika, Tajska, Tajvan, Združene države amerike, Filipini in tako naprej.

Napetost: AC110V

Material:Plastika + nerjavečega jekla

barva:Zelena

Vsebina Paketa:

2 * avto polnilec

2 * doma adapter

2 * električni kosilo polje

2 * nerjaveče jeklo žlico

2 * vilice

2 * carry bag (naključno barvo, ne sprejemajo določeno barvo)

2 * plastične prostor

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dragi prijatelji,hvala vam za izbiro naših izdelkov

Če ste naročilo prekliče ali drugih razlogov,, vse vračilo bo nazaj na vaš račun v roku 7 -10 dni po Cerje.si.

O Ladijski

Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

★ Če ste iz Rusije, Prosim, pustite vaše polno ime in desno telefonsko številko.To je zelo pomembno!!!

Dropship in Distribucija

Na debelo, vam bomo ponudili popust, če se obrnete na nas, preden vi za plačilo.

Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo nobenih informacij o nas.

O povratne informacije

★ Vse povratne informacije od vas bo zelo cenjeno.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Če ste zadovoljni z našimi izdelki, Če ste zadovoljni z našimi izdelki, iskreno upam, da nam lahko 5 zvezdic.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki