Božič Santa Claus Strani Bell Šoli Handbell Restavracija na Prostem Bell Šport Božič Opremo, Dekoracijo Klicne Supplie K3B6

€1.57 €3.26

(0 Mnenja Strank)
  • Številka Modela - Trajno
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Teža (KG) - 85g

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Ime izdelka:majhen zvonec

Velikost izdelka o:13*6.5 cm/5.11*2.55 v

Izdelek barva: Kot je prikazano na sliki

Izdelek, Material:nerjaveče jeklo

značilnosti izdelka:

1. Praznično in veselo: Ta ročni zvonec je kot nalašč za dodajanje Božično vzdušje za vaše počitnice okraski.Svoje ropotanje zvok, ki prinaša občutek veselja in praznik za katerokoli nastavitev.

2. Trpežne in kakovostne: iz trmast kovinski materiali, ta zvon je zgrajena do zadnjega.Njena trdna konstrukcija zagotavlja jasno in resonančno zvok, zaradi česar je kot nalašč za uporabo kot šola razrešitev bell, storitev bell v restavracijah, ali celo učno pomoč v zgodnjem otroštvu.

3. Vsestranski in multi-namen: Ali potrebujete, če želite poklicati svoj družini za večerjo, ki bi pritegnili pozornost v razredu, ali jo uporabite kot dekorativni naglas, to bell je vsestranski in primeren za različne priložnosti in namene.

4. Enostavna uporaba: ročni design omogoča enostavno in tiho zvonjenje.Samo da je nežno pretresite, in bell bo pripraviti jasen in glasen zvok, ki je lahko slišal od daleč.

5. Glasno in pozornost vzbujajoči: zvonec je svež in resonančno ton zagotavlja, da so ga lahko slišali tudi v hrupnem okolju.Svoj glasen zvok, ki je kot nalašč za pridobivanje pozornost nekoga ali ustvariti praznično vzdušje v času posebnih priložnostih.

Previdnostni ukrepi:

1. Kot vsi vemo , v različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.

2. Če menite, težko izbrati velikost, vas prosimo, da se obrnete mewe vam bo dala nekaj predlog, ampak to je za vas zgolj kot referenca.

Pošiljka vsebuje:

1 pc majhen zvonec

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost, Smo zagotovili kakovost naših izdelkov.Lep dan!

Vsi pregledi

Sorodni izdelki