Lesena Tolkala Instrument Nastavite Glasbeni Instrument Izobraževanja Zabavno Interakcije Tolkala Instrument Pribor z Vrečko za Shranjevanje

€29.10 €58.21

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Značilnosti:

【Visoko-Kakovostnih Lesenih Instrumentov】: Ta glasbila set je narejen skoraj v celoti iz lesa, zagotavljanje varnosti, saj je BPA-free.Vsak instrument je fino izdelane z gladko površino in različni robovi, brez burrs.

【Izobraževalnih in Razvojnih】: Igranje te glasbeni instrument nastavite lahko k razvoju na področjih, kot so slušni sposobnosti, barve priznanje, roko oči usklajevanja, in ritem dojemanje.To obdeluje občutljivost za glasbo in občutek za ritem, ki zagotavlja zabavno in izobraževalnih izkušenj.

【Spodbuja Interakcijo in Izražanje Ljubezni】: Porabi več časa za igranje teh instrumentov ne le dodaja več zabavno, ampak tudi ustvari več interaktivnih scenarijev za starše in druge.To omogoča izražanje globoko ljubezen in pomaga naučiti deliti, komunikacijo, in spodbujanje prijateljstva.

【Celovito Instrument Nastavite】: tolkala instrumenti set vsebuje 1 xylophone, 1 tambourine, 2 zapestje zvonovi, 1 trikotnik, 1 dež cev, 1 piščalka, 1 flavta, 2 jajce ropotulje, 2 claves, 2 maracas, zagotavlja široko paleto zvokov in ritmov za raziskovanje.

【Priročno Shranjevanje Vrečko Vključeni】: glasbeni instrument, nastavite prihaja z nahrbtnikom za enostavno shranjevanje in prevoz.Zaradi tega je lahko, da instrumenti, ki organizira in peljati jih okrog, ali za glasbo razred ali na prostem.

Specifikacije:

Material: Leseno

Količina: 15pcs

Element Teža: 957g/33.7 oz

Skladiščenje Vrečka Velikost: 29*25*7.5 cm/11.4*9.8*2.9 palčni

Seznam Vsebine:

1 x Xylophone

1 x Tambourine

1 x Ringback Ton

2 x Zapestje Bell

1 x Trikotni Železo

1 x Mavrica Stolpec

1 x Piščalka

1 x Flavta

2 x Vibracijsko Jajce

2 x Zvočnik

2 x Pesek Kladivo

Vsi pregledi

Sorodni izdelki