Magnetni Vrtalni Sveder Set Legiranega Jekla, Prečni 2 Kosa Vpliv Voznik Bit Set Električna Vijak Šoba Korektor Vijak Extractor

€0.68 €0.97

(0 Mnenja Strank)
  • Blagovna Znamka - VAHIGCY
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Naše Anti Slip Izvijač Bit Set je odlično orodje za vse svoje do-it-yourself projektov.Featuring lepe izdelave, vsak bit zagotavlja ostrejši vijak posla in je potekala brez težav v roki.Kot nalašč za električne vijačnike, ta sklop je treba imeti za vsakogar, ki ljubi, da DIY – super za rojstni dan darila!

Specifikacija:

Ime izdelka: Anti Slip Izvijač Bit Set

Material: legirano jeklo

Barve: rumena, srebrna

Magnetizem: Da

Velikost: FPH2

Dodatni dolžina (o): 65mm, 110mm

Primeren za: vtičnice stikala

Seznam Vsebine:

Anti Slip Izvijač Bit Set * 1(2pcs)

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve pa se lahko rahlo razlikujejo od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Enostavno Za obdelavo】Barva razlika, enostaven za obdelavo.Phosphating in blackening ravnanje, več nerjavečo, in strožji vijak sodelovanje.Anti Slip Izvijač Bit Set je izdelan iz legiranega jekla s trdoto do HRC63 .

2.【Vsestranski Uporablja】Magnetni Izvijač Bit Set je primeren za električne vijačnike, ročni svedri, električni vrtalniki, pnevmatski vrtalniki, itd.Zelo primeren za električarje, mehanike in vzdrževalna dela.

3.【Omamljanje Različica】Ph2 Magnetni Izvijač Bit Set je omamljanje različico, odlično izdelave in brez razpok.Boste obožujejo zaradi svoje odlične izdelave.

4.【Enostaven Za Prevoz】Magnetni Drill Bit Nastavite lahko ostanejo v prostoru, ki se v šolo, ali uporabljajo, medtem ko potujete ker je kompakten in lahek, zaradi česar je udobno, da v roki.

5.【Odlično Darilo Za Prijatelje】Magnetni izvijače lahko nadarjen za vaše družine, prijatelje ali najdražje na noč Čarovnic, Božič, Pust, rojstni dan, in očetovski Dan.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki