Dvostranski Sendvič Pan Zložljive Žar Ponvi Kruh Toast Za Zajtrk Pralni Vaflji Palačinka Plina Non-Stick Opekač Za Sendviče

€22.54 €45.09

(0 Mnenja Strank)
  • Blagovna Znamka - DUTRIEUX
  • Vrsta - Drugi Štedilnik
  • Za enkratno uporabo - No
  • Z Vžiga Napravo ali Ne - Niso Vključeni
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Bullet Točk:

1、【Široko uporabna】Večnamensko Zajtrk Sandwich Maker je bolj stabilen in varen za uporabo, zelo primerna za izdelavo toast sendviči, hot dogi, in kruh

2、【Varen Material,】 Sir na Žaru Maker je iz visoko kakovostnega aluminija, ki ima odlične toplotno prevodnost.Ročaj je narejen iz litega železa in leseni ročaj za preprečevanje toplotno prevodnost.

3、【Preprosta za Izvajanje】Dvojno Stranicami Sendvič Pan je majhen po velikosti, in enostaven za prevoz.Vi lahko postavite v vaš nahrbtnik, ko greš kampiranje.To ne bo trajalo do svojega prostora in se lahko uporablja v vsakem trenutku.

4、【Primerna Za Večino Scene】Dvojno Stranicami Ponvi se lahko uporablja ne le doma, ampak tudi za dejavnosti na prostem, kot so kampiranje.Na voljo viri toplote: neposredni ogenj, oglje ogenj.

5、【Posebno Darilo】tabornem ognju Sandwich Maker je celoletno uporabno orodje za avtodome, pohodniki, izboljšanje doma, očetje, sinovi, fantje, Božič, in očetovski Dan.To je tudi posebno darilo za najstniški fantje.

Opis:

Je enostaven za uporabo, in menim, da tako dolgo, kot ste osnovnih kuharskih spretnosti, lahko delujejo in ustvarite svoj Zeon vojske hrane.

Lahko zdrži visoke temperature.Odličen način za kuhanje jedi z žara, sendviči, pite, in pečenk nad odprtim ognjem!

Lastnosti:

Paket velikost: 22.5*22.5*3.5 cm/8.85*8.85*1.37 V

Bruto teža približno 0,5 kg

Neto teža: 437g

Material: aluminij zlitine

Približna velikost: pladenj za peko 14*14 cm, ročaj za 22,5 cm

Peko ponev aluminij zlitine z non-stick ponev premaz (ogrevanje na obeh straneh, manj kadijo, in non-stick)

Leseni ročaj s kovinsko sponko, lahko določi ročaj in proste roke

Seznam Izdelkov:

Zajtrk Sendvič Maker * 1

Vrste nasvetov:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografijo, spretnosti, itd., lahko pride do rahle barvne razlike na slikah, nekaterih proizvodov, in barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka!

2. Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite rahlo velikost razlika.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki