Lopata Nastavek za Strešni Prtljažnik Kovinski Gume Sponko za Varno Orodje za Shranjevanje, ki je Primerna za Vojaške Opreme, Prikolic in polprikolic

€22.58 €44.28

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Značilnosti :

*【Težkih Kovin, Gume Objemka】kovine, gume objemka montažni komplet je sestavljen iz popolnoma nova lita košara in gume sponke, ki lahko imajo lopato skupaj trdno brez izpadel, preprečuje orodje iz voznega med luknjasta vožnja.

*【Uporablja Dimenzije Teža】Skupno zmogljivostjo dve strešni prtljažnik objemke je približno 65 funtov, podpora premer velikost je približno bila 0,67-znašala 1,57 palcev/17-40 mm, spodnji montaža je približno 2.56 x 1.18 palcev/6.5 x 3 cm.

*【Strešni prtljažnik posnetek vsebuje】4 strešni prtljažnik pritrdilne sponke, 8 pritrdilni vijaki in 8 pritrdilne matice in se lahko namesti na streho stojalo, stojalo, odbijača ali posteljo okvir ali katero koli ravno površino.Se lahko namesti v nekaj minutah na Hitro dokončate namestitev.

*【Široko uporabo】je mogoče enostavno prilagoditi za različne velikosti, tako da bo ustrezala različnih orodij, kot so sekire, lopate, cevi, kladivo, rake, vojaške opreme, varno v mesto; primeren za delo vozil, off road tovornjake, prikolice, vojaške opreme, 4 x 4s, RVs, Terenska, čolne ali druga stene

*【Toplo opomnik】Pred nakupom, prosimo, potrdite, ali površino za vgradnjo in podporo premer svoje potrebe; orodja, s premerom manj kot 0.65 palcev ali premerom, večjim od znašala 1,57 palcev povzroči komplementa, da postane svoboden.

Specifikacije :

*Ime proizvoda:Lopato Nastavek za Strešni Prtljažnik

*Material:Kovina

*Barva:črna

*Teža:500g

*Velikost:3,5 x 1.8 x 1 cm

Package Vsebina :

4*Lopato Nastavek za Strešni Prtljažnik

Opomba :

1. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2. Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki