Super Glasen Zvok Elektronike Trobenta 600DB 12V Visoko Decibelih Dual Zvočniki Kromiranega Kovinski Dvojni Trobenta Električni Rog Za Avto

€25.10 €50.22

(0 Mnenja Strank)
  • Postavka Premer - 0.0inch
  • Vrsta Materiala - krom cink
  • Zunanje Testiranje Certificiranje - ce
  • Postavka Višina - 0.0inch
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Element Teža - 1.0kg
  • Postavka Vrsta - Multi-tone & Claxon Rogovi
  • Postavka Dolžina - 0.0inch
  • Element Širina - 0.0inch

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Opisi:

Izboljšano notranjo strukturo, ki lahko proizvajajo globlje in višje zvok, ki je glasen dovolj.Ker izboljšano rog sistem zmanjšuje tveganje za poškodbe in vozila škoda, prosimo, uporabite to pametno, še posebej v šolah in bolnišnicah.

Specifikacija:

Ime: Avto Rog

Velikost: približno 17*6*20 cm/6.65*2.35*7.87 v

Material: Krom Cink

Barva: Srebrna

Baze podatkov Izhod: 600dB

Napetost: 12V

Seznam Vsebine:

1*600DB Rog

1*Osnovna Znanja

4*Vijak

4*Matica

4*Vijak Podložka

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Toplo Opozorilo: Super-Glasno 600 dB zvoka ni mogoče prezreti, to rog je res glasno.Ne uporabljajte je blizu šole ali bolnišnice.Primeren za vse 12V tip vozila, vključno avto, tovornjak,RV, motorna kolesa off-road.

2.Zanesljiv Material: Dvojno trobenta zraka rog iz krom-platirani cink zagotoviti največjo moč in vzdržljivost za dolgo življenjsko dobo.Ne samo, da lahko dobro kakovost zagotavlja varno jamstvo vašega življenja, ampak dobro materialov lahko tudi podaljša življenjsko dobo izdelka.

3.Odporna na vremenske vplive: deluje sveže ali slana okolja in je idealen za skoraj vse vremenske razmere.dovolj oster, da zdrži vse vremenske razmere in oblika elementov.Uporabite jih lahko kadarkoli in kjerkoli!

4.Odlične Storitve za Stranke: avto rog ima edinstveno dvojno cev design, ki omogoča raging zvok in ima stabilno frekvenco.Če niste zadovoljni z nakupom katerega koli razloga, vas prosimo, da nas kontaktirate!

5.Enostavna Uporaba: Kljub visoki decibel značilnosti, avto rog ne bo vibrira, ko to naredi, svež zvok, in avto rog je preprosto strukturo in enostaven za namestitev.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki