Prikolica za ladjo Roller 3inch Gume Lok Roller Prikolica za Ladjo Vodniki Gred Lok Stop Prikolica za Ladjo Roller Lok Stop Z 1/2 Lok Roller

€9.00 €18.00

(0 Mnenja Strank)
  • Dejavnosti Na Prostem - Viseče
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Opisi:

1. Visoko kakovosten anti-UV 3-Palčni vgradni širina čolna prikolica lok stop roller črna guma.

2. Konico čoln jahta dodatki.

3. 100% popolnoma nova in visoke kakovosti.

4. Dober anti-UV delovanje, rabo in trajnost.

5. Primerna je za vse vrste čoln ali jahto prikolice.

Specifikacije:

Teža: 249g

Prostornina: 80x75x75mm/3.15x2.95x2.95in

Material: Guma

Seznam vsebine:

1* Prikolica Za Ladjo Roller

Vrste nasvetov:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografijo, spretnosti, itd., lahko pride do rahle barvne razlike na slikah, nekaterih proizvodov, in barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka!

2. Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite rahlo velikost razlike.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Vzdržljiva in Trajnost】Ta Prikolica za Ladjo Valj je narejen iz trpežne in trmast gume materiala, odporne proti koroziji, in zelo lahek za dolgo časa ribolovnih potovanj.

2.【Pomoč na Center za Čoln】Naš 3-palčni Težka Tovorna Prikolica za Ladjo je konec zvonovi zagotoviti, da čoln ne strganje proti vijaki ali valji oklepajih.Lok bell sklopi pomoč na center za čoln in preprečevanje lok-za-bowstand stik.

3.【Roll Gladko】dobro zasnovan Kobilice Roller Gredi so bolj gladko, ko se pomikate.Ne bo vas dolgočasil, tudi ne bo hrupa, uporabljate pa ga lahko tudi tiho.

4.【Nosijo Enostavno】Ti 3in Gume Gred Kobilice Valji so majhne velikosti, ne zavzamejo prostor in so enostavni za izvajanje.So enostavne za namestitev, preprost za shranjevanje, in enostaven za prevoz.

5.【Široko Uporabnost】Naš 3-palčni Lok Valja Kolesa so primerna za vse vrste čoln ali jahto prikolice, priročen in praktičen, primeren za konvencionalne ribolov kolesa, da bi zadovoljili vaše različne potrebe

Vsi pregledi

Sorodni izdelki