Avto Prestavna Kritje Japonski Slog Ročne Zavore Pokrov In Anti-Slip Prestavna Ročica Pokrov Univerzalni Avto Notranja Oprema Orodja

€5.49 €14.42

(0 Mnenja Strank)
  • OEM ŠT. - Orodje Pokrov
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Svojo vožnjo izboljšajte in udobje z našo živahno tiskanja avto prestavna kritje.Ta pokrovček je za večino avtomobilskih zavor in prenese naprave, zaradi česar nakladanje in razkladanje hitro in enostavno.Featuring simbolično tisk dobro zdravje in mir, to kritje je popoln dodatek za vsak avto.

Značilnosti:

Izdelek Material: Bombaž

Velikost Izdelka: 10.8x18.9x14.6 CM|4.25x7.44x5.74 cm

Teža: 47 g

Tehnični Podatki:

A: Morje Valovi-Rdeča

B: Kipi Zlata Roža

C: Morje Valovi-Črna

D: Koi-Črna

E:Surf-Moder

F:Kitajski Zmaj

G:Koi-Rdeča

H:Darma

I: Fortune Mačka

J:Žerjav-Črna

K: Cvet Žerjav

Seznam:

1 x Prestavna Zalivu

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Dolgotrajno kakovost: prestavna pokrov je oblikovan z pozlačeni tkanine, ki je živahno kakovost tiskanja in je trpežnih.Težka materiala zagotavlja trajnost in upscale videz.

2.Izboljšano Udobje Vožnje: Naše Prestavna Pokrov zagotavlja brezhibno izkušnjo vožnje, ki prinaša vedrino za vaše potovanje.Z možnostmi za koi, sakura, in valovi vzorce, je potrebno vaš užitek v vožnji na naslednjo stopnjo.Občutek je razlika zdaj.

3.Enostavno Vzdrževanje: visoko kakovostni prestavna kritje je enostavno, čisto in suho, in lahko hitro naloženega in razloženega z enostavno potisnite gumb design.

4.Široke rabe: To Prestavna Pokrov zagotavlja močno združljivost, vgradnjo večina avtomobilov z različnimi zavore in spremenljivih sistemih.Namestitev je brez orodja, naloga, ki je lahko končano v nekaj minutah.

5.Pomenljivo darilo: Doseči udobno vožnjo izboljšajte z našo prestavna kritje.Svojo elegantno obliko prilega večini modelov avtomobilov in je praktično darilo za krepitev svoje družine in prijateljev udobno vožnjo.Izdelan iz kakovostnega materiala, zato je trajno dodatek za vaš avto.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki