Mini Prihrankov Veziva 1000 Evrov Prihrankov Izziv Ohlapno Listov Zvezek Veziva Denarnih Sredstev Varčevalni Načrt Za Varčevanje Z Načrtom

€4.58 €10.89

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Bullet Točk:

1.Prilagodljivi Varčevalni Načrt: S to vezivo, lahko določite, kdaj naj se depozitni denar v ovojnice, ali je dnevno, tedensko ali mesečno.Zaradi tega je primerna za nizke in visoke dohodkovne skupine, lahko prilagodite vaš prihranek cilj glede na vaš prihodek.

2.Zabavno in zanimivo Prihrankov Orodje: 1000 Prihrankov Izziv Vezivo je zabavno in privlačno orodje, da prevzamejo nadzor nad vaše finance.To je odličen način, da bi dobili vso družino vključeni v varčevanje in odlično orodje za poučevanje otroci, da bi prihranili denar.

3.Za večkratno uporabo Prihrankov Veziva: prihranki vezivo je enostaven za čiščenje in ponovno uporabo.Skupaj s tem izzivom, obrišite vaš izziv kartico in začeti znova.Doseganje vaših finančnih ciljev s tem trpežna in praktična veziva.

4.Super Darilo: To vezivo spremljate vaše stroške in prihranke ciljev z enostavnimi delovnimi listi in grafikonov.To je praktično darilo za družino in prijatelje, ki želijo izboljšati svojo finančno navade.

5.Dolga-Brezplačno Potovanje: Načrt svoje življenje s Prihranki Veziva.To vezivo spremljate vaše stroške, nastavite svoje cilje, in da varčevanje bolj zabavno.Ali želite, da se shrani za dopust, avto, ali hiši, to vezivo bo vas vodijo skozi vsak korak.

Opis:

Prevzamejo nadzor nad vaše finance in izkušnje dolga-brezplačno potovanje z našo 1000 Prihrankov Veziva.Ta Prihranek Izziv, je zabavno in privlačno orodje, ki vam pomaga proračun vaš denarni tok in odhodke, medtem ko je kar varčevanje bolj zabavno.Pripravite se na to, da obrišete vaš izziv kartico in začeti znova!To je odlično Božično darilo za vsakogar, za izboljšanje svoje blaginje.

Specifikacija:

Barve: modra, roza

Seznam Vsebine:

1000 Prihrankov Izziv Veziva*1pcs

Opomba:

Zaradi svetlobne učinke in snemalnih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki