16 Barv RGB LED Plošček Luči Z Oddaljenim v Okviru Kabineta Luči, Brezžični Baterija Upravlja Plošček Luči Za Omaro,Spalnica

€27.73

(0 Mnenja Strank)
  • Certificiranje - NOBEN
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

To je PRIPELJALO plošček luči so opremljeni z 2 brezžični daljinski upravljalnik vam omogoča, da nadzor luči na daljavo in nastavite barvo, svetlost in čas.Pritisnete lahko tudi lampshade za vklop/izklop luči ali stikalo za luč.Obstaja 5 ravni svetlosti, in čas, funkcija 120min.

16 Barvnih možnosti: toplo bela (3500K) in 16 prednastavljenih barv.RGB plošček luči je še posebej koristno v skladu omare z nezadostno razsvetljavo.Tudi v pisane ozračje lučka dodaja lepo malo update občutek.

lahko enostavno jih držijo pod pulti in kjerkoli z gladko kontaktne površine, ki so v vaši kuhinji, spalnice, stopnice, omare, hodnikih, števci, omarah, shrambe.brez vrtanja v vse luknje in povzroča škodo na vašem pohištvo.

Za otroke in starejše osebe, plošček luči so varnejši od sveče.Ko kampiranje v divjini, noč luč ne dodaj v breme, ampak osvetljuje šotor.V temi, deluje tudi kot svetlobe v sili v izpadu.Naše okviru kabineta barve luči lahko oddajajo večje vir svetlobe.Vendar pa se morate zavedati, da je ta izdelek je namenjen za vzdušje razsvetljavo namesto dolgoročne razsvetljavo!!

Baterija upravlja plošček luči se napaja 3 AAA baterije(Opomba: baterije, ki NISO vključene v paket).

Material: ABS

barva: črna

Vsebina Paketa:

8 x Noč svetlobe

2 x Daljinski upravljalnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki