Top Deals Prenosni Mešalnik, Osebno Velikost Mešalnik Za Vibriranje In Napitke S 6 Rezilo Mini Mešalcu Za 20 oz Doma,Potovanja

€29.78 €45.12

(0 Mnenja Strank)
  • Zmogljivost (l) - 1L
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka - FGHGF

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Top Deals Prenosni Mešalnik, Osebno Velikost Mešalnik Za Vibriranje In Napitke S 6 Rezilo Mini Mešalcu Za 20 oz Doma,Potovanja [Nadgrajeno Edinstveno 6-Rezilo Design] Naše mešalnik je opremljen s 6 oster 304 rezila iz nerjavečega jekla, ki se lahko enostavno zdrobiti led, zamrznitev sadja in ni enostavno, da bi dobili zaljubljen kot z drugimi mešalniki, je 20.000 vrt / min omogoča vrtenje rezila hitro, da se bolj nežno vibriranje in napitke.

[Mešanje Načinu & Pulse Mode] (One-touch delovanje naredi to potovanje-velika smoothie mešalnik hiter in enostaven za uporabo, samo kliknite gumb za vklop, da začnete in dvojni klik, da preklopite med impulz načinov.Mlečne napitke, napitke, pireji, okusom omake ali otroška hrana so na voljo.

[Prenosna & Odlično Zmogljivost]Z veliko kapaciteto 20 unč (600 ml), ta sok mešalnik ima dovolj prostora, da dajo sadje, zelenjava in ledu Kvadratni v njem.Vijak dodatno pokal pokrov, kot nalašč osebnih velikost mešalnik vzeti s seboj na izlete, športne in piknike.

[Tip-C ℜady, da uporabite] sokovnik ima vgrajen 2*2000mah 7.4 V baterijo, ki ima boljšo območju kot običajni prenosni sokovniki.Tip-C polnjenje pristanišče,, ki se lahko polni kadarkoli preko prenosnega računalnika, desktop, napajanje banke ali avto polnjenje vrata.Primerna za kuhinjo, potovanja, šport, piknik, itd.

[Zdravstvenega Materiala in Varnosti] Integrirano bazo, natančnost struktura ima močnejši nepremočljiva uspešnosti, ne bo treba skrbeti kratkega stika zaradi vdora vode.V ročni mešalnik pokal telo iz hrane-razred KOT material, visoki kakovosti lahko zaupate.

Material: Nerjavno Jeklo + KOT

barva: Bela / Črna

Vsebina Paketa:

1 x Sokovnik pokal

1 x USB kabel

1 x pokrov Pokal

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki