Auto Cigarete, Vžigalnik Plug Auto Dim Lažji Plug Zamenjava 20 mm Premer Za Najbolj 12V/24V Vozila Avto, Čoln Vtičnice

€3.03 €4.32

(0 Mnenja Strank)
  • Ime Modela - Cigarete, Vžigalnik
  • Postavka Višina - 0.00inch
  • Element Širina - 0.00inch
  • Element Teža - 30g
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Postavka Dolžina - 0.00inch
  • Postavka Vrsta - Vžigalnik Za Cigarete

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Iščete visoko-kakovostna zamenjava za vaš avto je dim lažje?Poglej ne dlje od naše odlične metal zamenjavo.Bolj razkošno in razločni, kot druge možnosti, odlično se prilega večini 12V/24V avtomobilov.S priročno pop-out vtič, ne le praktično, ampak tudi eleganten videz.Nadgraditi svoj avto notranje zadeve danes z našimi zamenjava dim lažji.

Ime Izdelka: Cigarete, Vžigalnik

Tip: avto cigarete, vžigalnik

Seznam:

1* Avto Cigarete, Vžigalnik Zamenjava

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Robustna Izgradnje: S svojo visoko kakovostnih kovinskih materialov, ta avto kadi lažja zamenjava zagotavlja trdne in močne zmogljivosti.Svoje nerjavnimi in obrabo-odpornih lastnosti zagotavljajo dolgotrajno vzdržljivost, zagotavljanje zanesljivih zaščito za vaš avto.

2.Povzdignil Svoj Slog: Ta avto kadi lažja zamenjava je ne samo funkcionalno napravo, ampak tudi stilsko opremo, ki jo lahko preprosto obleko gor vašega vozila notranjost.To je izvrstno obdelavo površin, ki naredi vaše lažji plug sijoče in razločni.

3.Izboljšano Udobje: Naš Avto Cigarete, Vžigalnik Zamenjava ponaša z 20 mm premera, racionalizacijo svoje izkušnje.Razsvetljave ni več težav, kot to ustreza večini 12V/24 avtomobilov popolnoma.

4.Enostavno Delovanje: pritisnite gumb, da odstranite vtič, toplote prek vtičnice, in izvlečete vtikač, ko jo potrebujete.Brez težav, brez razburjanja, prihranek časa in truda.

5.Udoben in Izpopolnjen: Ta avto kadi lažja zamenjava je ne le praktično v uporabi, ampak tudi eleganten videz.To lahko prinese udoben med vožnjo prijatelji, ki so gonilniki, in to je tudi odlična ideja za darilo za vsako priložnost.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki