Prenosne Kovinske Avto Pepelnik Mini Cigaretni Pepel Ustvarjalne Kajenje Držalo Za Cigarete Pepelnik Notranja Oprema Za Očetov Dar

€4.30 €10.74

(0 Mnenja Strank)
  • Velikost - 1.6x1.6x12.1cm
  • Blagovna Znamka - vvcesidot
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Posebne Funkcije - Večfunkcijsko
  • Ime - Avto pepelnik
  • Material - aluminij zlitine + smole
  • Podpora - Dropshipping/ Trgovina

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Prenosne Kovinske Avto Pepelnik Mini Cigaretni Pepel Ustvarjalne Kajenje Držalo Za Cigarete Pepelnik Notranja Oprema Za Očetov Dar Bullet Točk: 1.Enostaven za Uporabo in Shranjevanje: Ta avto pepelnik je primerna za različne modele avtomobilov, in enostaven za prevoz okoli.Ne zavzamejo prostora v avto in se lahko postavi v skodelico imetnika ali vratca reže.

2.Požarno Odporni: iz aluminija zlitine materiala, ta avto pepelnik ni enostavno preoblikovanje in lahko zdrži visoke temperature.To je varen in zanesljiv za vaše kajenje potrebe, in močne in trpežne za dolgotrajno uporabo.

3.Preprečiti Saje od Letenja: avto pepelnik je zaprto zasnovo, ki preprečuje, da bi dim iz uhaja in ohranja svežega zraka v avtu.Prav tako ne shed saje in preprečuje saje iz letijo ven in barvanje vaše sedeži ali preproge.

4.Boljše Dihanje: Ta avto pepelnik funkcije bliskavice-brezplačno filter, ki zmanjša škodljive snovi v dimu, izboljšanje vaše kajenje izkušnje in zmanjšanje škode, ki kajenja na vaše telo.

5.Sladko in Koristno Presenečenje: Ta avto pepelnik je primerna za gifting s sorodniki in prijatelji, ki kadijo.Gre v zaboj embalaža, ki je izvrstno in velikodušni.To je tudi praktičen in eleganten avto kajenje pomoč, za osebno uporabo.

Specifikacija: Ime: Avto Pepelnik

Material: aluminij zlitine + smole

Teža: približno 20 g

Velikost: o 1.6*1.6*12.1 cm| 0.63*0.63*4.76 v

Seznam Vsebine: Avto Pepelnik*1

Opomba: 1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Načini plačila:

· Lahko bi plačilo preko katerekoli metode, navedeno zgoraj, in pls poravna v 3 dneh, ko je vaše naročilo.

· Vaše plačilo bo preverila Cerje.si v 24h in bomo obdelali vaše naročilo, ko da je končal.

· Če vaše naročilo zaprt zaradi varnostnih razlogov morate predložiti zahtevek za Cerje.si.

· Nadomestila, ki jih povzročajo preklicu naročila, vračilo sporazuma ali mediacijo, se obdelajo takoj in običajno traja približno 7-10 delovnih dni, da dosežejo svoj račun.

Dostava in paket:

· Vsi predmeti, ki bodo preverjene in dobro pakirano, preden odpremo.Naročila bodo odpremljena v roku 2-5 delovnih dni po plačilu je končal.

· Teža paketov preko navadni pošti je omejena na 2 kg.Mi bomo poslali ločeno, če je teža je nad 2 kg.

· Običajno to traja približno 15 - 60 dni in morda malo dlje, da nekateri oddaljeni področju.

· Izbirate lahko hitro, način dostave, če želite, da bi dobili parcelo prej, in za to boste morali plačati, ladijski promet pristojbina.

Pon. pošiljanje in vračilo:

Bomo poslati ali nadomestila, če paket gets izgubljen, poškodovan v tranzitu ali prejeli napačen element.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate in vam bomo z veseljem pomagali.

Povratne informacije:

· Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije, mi bo zelo cenjeno.

· Če je kaj narobe, se najprej obrnite na nas, preden pustite povratne informacije, in bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga, dokler je vse v redu.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki