Avto Zadaj Prtljažnik, Pokrov Mat Gume TPE Non-Slip Nepremočljiva Tovora Linijskih Pribor Za Ford Focus Hatchback 2005-2011

€50.58 €84.30

(0 Mnenja Strank)
  • Vrsta Materiala - Plastični
  • Material - tpe
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Avto Zadaj Prtljažnik, Pokrov Mat TPE Nepremočljiva nedrsečo Gumo Tovora Linijskih Pribor Za Ford Focus Hatchback 2005-2011

Specifikacija:

Ime Izdelka:Zadaj Prtljažnik Mat / Tovor Linijske

Material:TPE Gume

Barva:Črna

Velikost:114 cm x 93 cm (L x W)

Umestitev na vozilu:Zadnji Prtljažnik

Količina:1pc

Dekoracija In Zaščita Potrošnikov

Nepremočljiva,Prah-dokazilo , Ščiti Madežev, Izginja,Umazanijo,Enostavno Čiščenje,Vse-Sezona Varstvo

Značilnosti:

-Premaz, ki zagotavlja popolno zaščito za prtljažnik, je preproge lahko učinkovito preprečuje umazanijo, pesek, blato, dež, sneg in kanalizacije, da vaš avto čiste in nedotaknjene v vseh letnih časih.Ekstra debeline preproge lahko kos športne opreme, vrtne potrebščine, težkega blaga, orodja in tako naprej.

-Z uporabo visoko natančnost 3D lasersko merjenje, vsak tovor linijskih je narejena po meri za vaše vozilo z največjo natančnost in pokritost, ki lahko resnično tekmo in dati popolno zaščito za prtljažnik.

-Čiščenje in vzdrževanje:Preprosto odstranite trunk preproge iz vašega vozila, tresenje in obrišite z mokro brisačo.Za globje čiščenje, samo sperite z vodo neposredno.Prtljažnik preproge bo videti popolnoma novo kmalu.

-Anti-slip oblikovanje:Z anti-skid, varnostno kopiranje in teksturirane linije design, trunk preproge lahko ročaj tla trdno in preprečevanje preproge in blaga iz drsna okoli.

Opremljanja:(Samo Za Referenco)

Za Ford Focus Hatchback 2005-2011

(Združljivost Samo Za Referenco.Prosim, Primerjajte Z Vašo Izvirno Eno Pred Nakupom!)

Paket vključuje:

1x Čisto Nov Zadnji Prtljažnik Tovora Mat

Opomba:

1.Smo zagotoviti jasne slike, meritve, kadar je to mogoče.Prosimo, preverite, kolikor je mogoče, poskrbite, da element je tisti, ki jih potrebujete.

2.Prosimo, dovolite 0.5-1 cm razlike zaradi ročnega merjenja.(1 palca=2.54 cm)

3.Ne obstajajo navodila, vključena!Strokovna Vgradnja Je Zelo Priporočljivo!!Če želite vedeti, kako uporabljati oziroma namestiti,se obrnite na nas po E-pošti.Mi bo zagotovila pomoč, kolikor je mogoče.

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročila vključno z ladijskega stroškov.Mi bomo poslali postavke v najkrajšem možnem času.

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, ki lahko vplivajo na čas, ko dobite paket.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredništvo viri, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.

Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki