Tuya Smart Radiator Pogona TRV Programabilni termostatičnimi Ventil Temperaturni Regulator Podporo Alexa M28 M30

€38.46 €66.30

(0 Mnenja Strank)
  • Podpora - Dropshipping/Trgovina
  • Zaslon - LED
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Delovno okolje - V zaprtih prostorih
  • teža - 190 g
  • Dimenzije(W x H x D) - 55.3 x 54 x 98.3 mm
  • stopnja zaščite - IP20
  • Številka Modela - ZigBee Radiator
  • varnost - CE/RoHS
  • Frekvenca - 2,4 GHz
  • Največ sevana moč - 10dBm

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Tuya Smart Radiator Pogona TRV Programabilni termostatičnimi Ventil Temperaturni Regulator Podporo Alexa M28 M30

Opis:

Termostatičnimi ventil (TRV) je samoregulativnih ventil za vgradnjo na vročo vodo ogrevalnega sistema radiator, za nadzor temperature v prostoru s spreminjanjem pretoka tople vode v radiator.Z TRV TV02 lahko priročno nastavite sobno temperaturo med 5-30℃, in prihranite več kot 15% energije.

Na radiatorski termostat paše na vse skupne ventili za radiatorje in je enostaven za montažo-brez, da odteče vsa voda, vključi v sistem ogrevanja.Dodatne boost funkcija omogoča radiator, da se segreje hitro kratek čas za odpiranje ventila za 5 minut.Tam bo prijetno sobno temperaturo desno stran, ker oddaja toploto.

1.Smart Tuya Radiator Pogon vgrajen Termostat:Novi mini design z preprost in jasen LCD zaslon na telo,na radiatorski termostat z LCD digitalni zaslon in dveh oddelkih AA baterije, ki napaja,ki je poseben ventil za uporabo skupaj z ogrevanjem radiator.Umetno nastavljeno notranjo temperaturo, se v glavnem uporabljajo v talno ogrevanje sistem za nadzor odpiranja in zapiranja cevi.

2.A Tuya Brezžični Prehod in Zvezdiščem je Treba : brezžična hub je treba, da se poveže z ventilom mnoge druge pametne izdelke in spozna celotno povezava vašega pametnega doma naprave.Preprosto dodajte svoj prehod na App,nato dodajte svoj radiator pogona je, da vaš prehod v App.

3.Programabilni Urnik s Tedensko Programsko Izbor:Podpira ročno nastaviti 5+2,6+1 in 7 tedenski urnik s 6 obdobji možnost ,ki vam zagotavlja maksimalno udobje za različne situacije in nastavitev po meri urnik za vašo hišo temperature.Počitniški način,avtomatski način,povečanje način na voljo.Izberite delovnik in restday način, da izpolnjujejo svoj um.

4.Glas in Daljinski upravljalnik za Tuya Brezžični Prehod:Podpira Aplikacijo oddaljeno upravljanje preko vašega pametnega telefona,skupaj z hands-free glasovni nadzor preko Alexa in Pomočnika po tem, ko se uspešno povežete vaš ventil za Tuya /Smart Življenje App na podlagi Tuya Brezžični Prehod.

5.Odprite Okno za Odkrivanje:Pri sobni temperaturi je nenadoma spusti v temp.praga,ventil zapre za 15 minut.Po tem,če je sobna temp.je še vedno nižja od temperature.Prag,to bo ta način.Poleg tega,to je enostavno, da se glasi digitalni zaslon z Celzija temperature.

Specifikacije:

Baterije: 2x 1,5 V LR6/mignon/AA (ne vključujejo)

Temperaturno območje: 5-30℃

Zaslon: LED

Največ sevana moč: 10dBm

Dimenzije(W x H x D):55.3 x 54 x 98.3 mm

Teža: 190 g

Delovna temperatura: -10℃--40℃

Delovno okolje: Notranja

Varnost :CE/ROHS

Frekvenca: 2,4 GHz

Stopnja zaščite: Ip20

Paket Je Vključeno:

1* Radiatorski Termostat

1*Adapterji za Danfoss(RA,RAV in RAVL)

1*Vijak za adapter

1*Uporabniški Priročnik

Opombe:

Ne vključuje baterijo!

Ta izdelek je treba uporabljati z tuya prehod!

Vsi pregledi

Sorodni izdelki