Dotik Visoke Števec Za Otroke, Naprava Za Usposabljanje Za Višino Usposabljanje Z Glasovno Broadcast Dotik Števec Za Izboljšanje Vida In

€4.29 €6.12

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Usposabljanje Mesto - Mišice Relex Aparat
  • Številka Modela - Dotik Visoke Skok Števec
  • Ime Oddelka - otrok
  • Vrste šport - Ravnovesje Usposabljanje

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Dotik Visoke Skok Trener: A zabavno in zahtevna igra za otroke!Skok in dotik s točkami in videli, kako visoko lahko greš.Strešniki so tako čvrst in ni enostavno, da wobble, da se lahko osredotočite na svoje skoke.Spodbujajo svoje otroke " interesa v uresničevanje in izboljšati njihovo usklajevanje s to razburljivo igrača!

Seznam Vsebine:

Velikost izdelka: premer (o)95mm/3.74 cm, višina (o)40 mm/znašala 1,57 cm

Funkcije: Preštevanje, zvok, svetloba

Material: ABS

Napajanje: način 2pcs*3A baterije (niso vključene)

Seznam Vsebine:

1pcs* Dotik visoke skok traine

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Priročen Postavitev: Samo olupimo in držijo na dotik visoke skok trener na katerokoli gladko površino, kot so stenske ploščice ali steklena vrata.Samolepilna podloga ima trdno brez dodatnega orodja ali luknje.

2.Inovativne in Motiviranje Višina Ojačevalec : Ta dotik visoke skok trener je napredna naprava, ki motivira otroke, da se poveča njihova višina rasti in vertikalni skok.To je števec funkcijo, ki sledi in glasove za otroke " vsak dotik.

3.Stabilen in Zanesljiv: števec in osnova tega dotik visoke skok trener za otroke, ki so izdelana iz močnega in odpornih materialov, ki preprečujejo wobbling in zlom.Prav tako je nemoteno in varno zasnovo, da prepreči nesreče.

4.Spodbujanje in Izboljšanje Otroci "Sposobnosti: Ta dotik visoke skok trener je zabavno in interaktivno igro, ki krepi starš-otrok odnose in spodbuja otroke" interesa v uresničevanje.Prav tako jim pomaga izboljšati finih motoričnih sposobnosti in vizijo, kot so skok višje in hitreje.

5.Skok na dotik za otroke: Naše dotik visoke skok trener je zabavno in izobraževalnih igrač, zaradi česar je veliko darilo za priložnostih, kot so rojstni dnevi, Zahvalni dan, Dan Otrok, Božič in Novo Leto.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki