5m/3m Avto Elastični Trak Fiksno Tovora, shranjevanje Prtljage Zavezujoče Zategnite Pas Močno Rratchet Napetosti Vlečna Vrv Trunk Auto Organizator 2pcs

€6.36 €12.72

(0 Mnenja Strank)
  • Vrsta Materiala - poliestrskih vlaken + cinkove zlitine
  • Kategorija - Elastični trak
  • Velikost - 5m * 2,5 cm, 3m*2,5 cm
  • Postavka Vrsta - Napenjanje Pasovi
  • Barve - Črna
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Opis:

Na krovu težkih predmetov privijte trakov, cinkove zlitine pritisnite-pritrjevalne sponke trakov, in tovora zavezujoče trakov.

5m*2,5 cm, 3m*2,5 cm fiksnih naramnice, ki se lahko prilagodi za pritrditev prtljage, motorna kolesa, prikolice, tovornjake, kajaki ali čolni, in predmetov za gospodinjstvo.

Trak je izdelan iz visoko-moč poliestrskih vlaken in anti-rjavo barvo zlitine, z delovno kapaciteto 550lbs, vlago,-dokazilo, UV odporen in prahu,-dokazilo, ki vam omogoča, da varno uporabo.Ni deformirana, kadar se uporabljajo v vseh vremenskih pogojih.

Cam, sponke, ki je hiter in enostaven za uporabo, na voljo pa je tudi quick-release palec gumb, odpravlja potrebo, da preživijo čas vezave in nezanesljivi vozlov.Močna in stabilna cam sponke preprečuje jermeni iz zdrsa.

Primerna za avto debla, avto strešne nosilce, kolesa, stojala za kolesa, motorna kolesa prikolice, in za določitev kampiranje in športne opreme.

Specifikacija:

Material: poliester fiber + cinkove zlitine

Velikost: 5 * 2,5 cm, 3m*2,5 cm

Barva: Črna

Kategorija: Elastični Trak

Vsi pregledi

Sorodni izdelki