Phillips Izvijač Bits 1/4 Palca PH2 Anti-slip Križ izvijače Magnetni Malo Vijak Svedri Za Vrtanje Vrtalni Izvijač Bit

€4.10 €6.32

(0 Mnenja Strank)
  • Številka Modela - Magnetni Phillips Bit
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka - VAHIGCY

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Opis:

To magnetno phillips bit ima dvojno končalo design, ki omogoča preklop med različne velikosti in oblike vijakov.Narejen je iz visoko kakovostnega jekla, ki je ne poškodujete ali deformirana z obrabo in trganje.Je majhen in kompakten, enostaven za shranjevanje in prevoz.Lahko se uporablja na različnih področjih in panogah, kot so les, pohištvo, montaža, popravilo elektronike, itd.To je ekonomično in praktično orodje za DIY projektov.

Specifikacija:

Ime: magnetni phillips bit

Material: legirano jeklo

Velikost: približno 6.5 cm/2.55 v

Seznam Vsebine:

Magnetni phillips bit*5

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Dvakrat se je Končalo Design: lahko uporabite to magnetni phillips bit, da pritrdite oba vijaka in matice z lahkoto, zaradi svoje cross-vrsto in serije glavo konča.Srečanje različne potrebe uporabe.

2.Dolgoročno in Trajno: Ti magnetni phillips bitov so zanesljivi kakovosti in visoke trdnosti, ker so narejeni iz kakovostnega jekla, ki je odporen poškodbe in deformacije.

3.Priročen in Trpežne: Ta magnetni phillips malo je treba imeti orodje za vsako vijačenje delo.Ima visoko kakovost nasvet, ki zagotavlja snug fit in nemoteno delovanje.Prav tako je enostaven za prevoz in shranjevanje, kot je majhen in kompakten.

4.Multi-Namen: Ta magnetni phillips bit je koristno orodje za različna področja in dejavnosti, kot so dom, vzdrževanje, elektronske naprave, popravila in mehanska popravila.To lahko vodijo vijaki v mestu in prepreči padli.

5.Ekonomično in Vsestranski: Ustrezajo več popravilo potrebe s tem magnetni phillips bit, večnamensko orodje, ki vam lahko prihrani strošek nakupa več orodja.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki