Sneg Puhala Impeler Za Nadomestno Vgradnjo Univerzalne Iz Nerjavečega Jekla, Sneg Puhala Impeler Za Nastavitev Multi-Namen Spremembe Orodje Za Najbolj

€9.28 €18.56

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Postavka Vrsta - Led Strgalo

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Povečati učinkovitost delovanja vašega sneg puhala s tem popolna in večkratno uporabo pogonske gume za vgradnjo v vozilo.Enostaven za namestitev in priročno za prevoz in shranjevanje, ta komplet vam bo pomagal ohraniti svojo sneg puhala z lahkoto.

Specifikacija:

Velikost izdelka: približno 4.9x1.9 palcev/12.45x4.83 cm

Material: Guma/nerjaveče jeklo

Seznam Vsebine:

3pcs iz gume vesla

3pcs kovinskih trakov

3pcs self-vijaki

9pcs z vijaki in podložke

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Gume Material: Naše Sneg Puhala Impeler za Spremembo Kit ponaša močan in prožen material z minimalno natezno trdnostjo 725 PSI.Uporaba trajne iz nerjavečega jekla zagotavlja, da traja več let, kar je zanesljivo in stroškovno učinkovito orodje.

2.Okrepljeno Snegu, Metanje: Naše Sneg Puhala Impeler za Spremembo Kit optimizira snegu, metanje po zmanjševanju vrzeli med rezalnik in krilnega zidu, drastično zmanjšanje sneg blokade in izboljšanje produktivnosti.

3.Enostavna Pritrditev: Ta celoten komplet vsebuje 3 gume vesla, 3 kovinskih trakov, 3 vijaki, in 9 vijaki in zaklepanje matice za praktično in varno pritrditev na vaše sneg puhala impeler.

4.Preprosta Nadgradnja: Povečanje vaše sneg puhala uspešnosti z lahkoto, z uporabo naše Impeler za Spremembo Kit.Enostavno jo namestite v nekaj minutah brez dodatnega orodja, in uživajo brez težav dodatno opremo.

5.Neprimerljivo Prenosljivost: Ta komplet je združljiv z večino sneg puhala in se lahko enostavno namesti v nekaj minutah.To je lahek in majhen po velikosti, zaradi česar je enostaven za prevoz in shranjevanje.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki