Odstranjevalec Železa Auto Telo Kolesa, Platišča, Zavore Obnovo Agent Zaščito Platišča In Zavorne Kolute, Iz Železa Prah Platišča Rje Čistilo Avto Nego

€7.98 €15.97

(0 Mnenja Strank)
  • Posebne Funkcije - Multi Namen Odstranjevalec Rje Spray
  • Postavka Vrsta - Pretvornik Rje, Odstranjevalec Rje & Preprečevanje Rjavenja
  • Element Teža - 100g
  • Postavka Obsega - 100 ml
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Vrsta Materiala - Tekoče

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Odstranjevalec Železa Auto Telo Kolesa, Platišča, Zavore Obnovo Agent Zaščito Platišča In Zavorne Kolute, Iz Železa Prah Platišča Rje Čistilo Avto Nego Na Debelo / Dropshipping

Prodajne Točke:

1.Novo Raven Čiščenje: Preoblikovanje vašega kolesa z močan prikrite zavore bombnik.Učinkovito odpravlja grd zavorni prah in cestno umazanijo, ta rešitev daje vašega kolesa novo, izjemen videz.Reševanje najtežjih build-up z lahkoto in uživajo gladko, elegantno vožnjo.

2.Izboljšano Zmogljivost: Stealth Zavore Bomber je posebej oblikovana s pH uravnotežena formula za preprečitev škode na vaše kolo površin, zagotavljanju varnega in učinkovitega čiščenja.Ne priporoča za uporabo na aluminijasta platišča.

3.Lahkotno Uporabo: Samo spray je na in pustite, da prodre za nekaj minut.Ne, pranje in trdo delo, ki zahteva.Zavorni prah in umazanija se raztopi brez truda z Stealth Zavore Bombnik.Hitro in enostavno uporabo za sijoče konča.

4.Področje uporabe: Varen za uporabo na večini kolesa konča, kot so zlitine, chrome, pobarvan in jasno plašč kolesa.Stealth zavore bomber učinkovito očisti in obnovi vašega kolesa na tovarniško sijaj, zaradi česar je treba imeti za vsak avto navdušenec.

5.Edinstvena Ideja za Darilo: stealth zavore bomber prinaša vrhunsko učinkovitost in varnost, zaradi česar je treba imeti orodje za vsak gonilnik.Izdelani za enostavno namestitev in prilagoditev, to močan pripomoček ustreza neopazno v vsako vozilo, in se lahko prilagodi, da ustreza vašim edinstvenim potrebam.

Opis:

Reformo vašega kolesa z našo Zavore Tiho Spray, ki je posebej zasnovan tako, da prepreči škodo na kolo površin.Naša močna formula, raztaplja zavorni prah in umazanijo brez truda, daje vaš kolesa nov videz!Kot nalašč za osebno uporabo, naše Zavore Tiho Spray ima široko področje uporabe.Poslovite od dotrajane kolesa z le nekaj spreji!

Specifikacija:

1.Tehnični podatki: 100 ml

2.Velikost Izdelka:

3. Čistilo--7*17 cm/2.75*6.69 v

4.Goba--1.5*3*7 cm/0.59*1.18*2.75 v

5. Rag--20*20 cm/7.87*7.87 v

6.Izdelek bruto teža: 148g

Paket seznam:

Zavore Tiho Spray*1

ali

Zavore Tiho Spray*1

Goba*1

Rag*1

Vsi pregledi

Sorodni izdelki