Pnevmatike Verige Varnostne Verige Oprijem Pnevmatike Verige Anti Snežne Verige Univerzalno Pnevmatike Snega, Verige, Vlečna Blato Verige Za Tovornjake Avto

€52.01 €104.02

(0 Mnenja Strank)
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Z neprimerljivo trajnost in možnost, da ročaj ekstremnih pogojih, te verige so primerne za različne vozil.Verige so trdno pritrjene nad verige link, ki zagotavlja celovito pokritost za vaš avto.

Specifikacija:

Ime izdelka: Snežne Verige

Material: TPU+kaliti jekla nohti

Barva: Rumena

Velikost: Nastavljiva univerzalni tip

Seznam Vsebine:

Snežne Verige * 8

Namestitev orodja * 1 set

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve pa se lahko rahlo razlikujejo od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Praktično Funkcijo: Revolucionarno orodje tip pritrditev sponke vam omogoča, da namestite snežne verige brez uporabe jack, izogibanje škodo na vašem dragocena lita platišča.Samo priključite na sponke nad verige link in ga potegnite tesen, nato slovo na težave, ki uporabljajo priključke za namestitev verige proti drsenju.

2.Zanesljiv Oprijem: Posebej zasnovan tako, da prenese nizke temperature in odporne na obrabo, naše snežne verige ponujajo neprimerljivo vzdržljivost v ekstremnih razmerah.Visoko kakovost TPU materiala, ki zagotavlja zanesljiv oprijem, zagotavljanje varnosti na ledeno, zasneženih cestah.

3.Brez težav Setup: poslovite se od težkih pnevmatike verige montažo z naše Snežne Verige.Opremljen z namestitvijo orodja in rokavice, ti pogosto uporabljajo anti-slip verige lahko enostavno postaviti in odstraniti, ko je potrebno.Kot nalašč za različne tipe vozil.

4.Preprečevanje nesreč: S temi snežne verige za avto pnevmatike, lahko zmanjša tveganje za nesreče na gladke površine.Kombinacija TPU materiala in kaljenega jekla klinov zagotavlja odličen oprijem in anti-slip uspešnosti.Te snežne verige zagotoviti nemoteno in nadzorovati doživetje vožnje v zasneženih ali ledeno pogoji.

5.Obilne Oskrbe: Led Pnevmatike Verige.Vozite varno na snegu, ledu in drugih težko krajine z naših izjemnih verige.Izkušnje polno zajetje zaščita z 8 rumeno anti-slip verige, ki ponuja neprimerljivo oprijem.To all-inclusive kit je kot nalašč za osvajanje vsak izziv na cesti.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki