Smešno Avto Nalepke, Vendar Si Umrl, Nalepke Za Avtomobile Avtomobilski Odbijač Nalepke Okno Nalepke Za Avto, Tovornjak, Okno, Zid, Prenosni Računalnik In Vse

€2.77 €5.53

(0 Mnenja Strank)
  • Postavka Premer - 0.0inch
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Postavka Dolžina - 0.0inch
  • Element Širina - 0.0inch
  • Nalepke Umestitev - Okno
  • Postavka Višina - 0.0inch

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Opis:

Te zabavno avto nalepke so tiskane z visoko kakovost črnila in materialov, nato prevlečeni s sijajno površino za zaščito pred elementi.Te nalepke so kot nalašč za vaš avto ali motorno kolo, nalepke.

Specifikacija:

Ime: Ampak Boš Umrl Nalepka

Velikost izdelka: o 6palcev/15.24 cm dolgo, 2/5.08 cm širok

Material: PET

Primerno mesto: vse gladke površine, kot so telo, vrata, spalnica, itd.

Seznam Vsebine:

1*nalepka

Opomba:

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Visoko kakovostnih Materialov,】 Teh zabavno Avto Nalepke so tiskane z visoko kakovost črnila in materialov, nato pa zajeti s sijajno prevleko za zaščito pred elementi.

2.【Enostaven za uporabo】Avto Nalepke je lepilo na hrbtni strani, samo peel off nosilnega papirja, palico nalepke na avtu, in končno peel off prenos film.Pasta je enostavna!

3.【Preprosto Odstranite】Ampak boš Umrl Nalepka je lahko v celoti odstraniti, jih nežno strganje robu nalepke z nohtom brez puščanja znamke ali poškodbe barve.

4.【Pokazati Svojo Osebnost】, Vendar Si Umrl Nalepko je tako zabavno, da lahko naredite prostor edinstven v le nekaj minutah.Ga odnese domov in prikaži vašo osebnost!

5.【Široko Uporabo】Smo mnenja, da je to najljubši vse ljubitelje avtomobilov!Smešno Avto Nalepke so še posebej primerni za okrasitev vašega avtomobila, tovornjaka, vrata in okna, hladilnik, ploščice, steno, ogledalo, wc, računalnik in še več.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki