Handprint Nalepke Za Avto Ustvarjalne Avto Nalepke Nalepke In Smešno Avto Nalepke Trajne Avto Nalepke Dolgotrajno Avto Dodatki

€2.08 €4.16

(0 Mnenja Strank)
  • Nalepke Umestitev - Strehe
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Narejen z anti-UV premazi prenašati tudi v najtežjih vremenskih razmerah, naše nalepke so enostaven za uporabo-preprosto olupimo in palico na vaš avto, prenosnik, tablični računalnik ali windows!

Specifikacija:

Ime:Handprint Avto Nalepke

Material: PVC

Velikost izdelka: 5.5*5.5 v

Paket seznam:

Handprint Avto Nalepke*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Edinstven Okras: Da izjavo z našo Handprint Avto Nalepke: edinstven in estetski naslon-oblikovan design z besedo "nalepka", natisnjeni na to.Na voljo v oranžno in črne barve, to doda dotik osebnost in polnega življenjske energije za vaš avto in se širi ljubezen in mir na cesti.

2.Vzdržljiv Material: Prikaz vaš edinstven stil s temi handprint avto nalepke, ki imajo izjemno kakovost die rezanje.Te nalepke so odporne, nepremočljiva, in anti-UV, ki zagotavlja dolgotrajno izjavo na vse gladke površine, kot so okna, prenosnik, ali avto.

3.Povečano Trajnost: Naše handprint avto nalepke so zgrajena do zadnjega, v vsakem okolju.Oplaščena za zaščito pred soncem in težkih vremenskih, ti vsestranski nalepke so kot nalašč za dolgotrajno uporabo v zaprtih prostorih ali zunaj.

4.Priročna Uporaba: Z našo handprint avto nalepke, okrasitev vse gladko, čisto in suho steno je vetrič.Št prenos film potrebna, preprosto olupimo in palico na avtomobilov, pohištva, keramičnih ploščic, stekla, in še več.

5.Multi-Scene, ki se Uporablja: Da izjavo z našo handprint nalepke.Združljiv s tabličnimi računalniki, prenosni računalniki, in Windows naprave, oni so kot nalašč za dodajanje pop osebnosti, da vaše elektronske naprave.Nalepiti na hladilniki, vozila, in več za edinstven dotik, ki je preprost za uporabo in odstranjevanje.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki