Pazi Olje Ura Olje, Mazalna Olja, Nepremočljiva Sintetičnega Olja Vzdrževanje Watchmaker Orodja Za Popravilo Opreme

€3.26 €4.66

(0 Mnenja Strank)
  • Posebne Funkcije - Mazivo
  • Postavka Vrsta - Maziva
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Barve: Izberite

Dodaj na seznam Želja

Naša ura mazalna olja preprečuje rjavenje in hrupa, in se zagotavlja vzdrževanje in mazanje od teh predmetov.Olje je koristno tudi za gospodinjske stroje in mehanske mazanje.

Specifikacija:

Ime: Posebnim mazivom za ure in ure

Specifikacije: 10 ml/50 ml

Kinematična viskoznost: v 100 stopinj

Izdelek funkcija: mazanje/anti-rust

Delovna temperatura: -30 stopinj~260 stopinj

Paket Seznam:

Pazi olja*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Čim večja Učinkovitost: Z zagotavljanjem učinkovito vzdrževanje, mazanje, rje preprečevanje in zmanjševanje hrupa, naša ura mazivo izboljšuje delovanje in podaljšuje življenjsko dobo mehanske ure, ure in glasbila, ki omogoča učinkovitost.

2.Povečanje Watch Vzdržljivost: Z uporabo naše gledanje olje, lahko podaljšate življenjsko dobo vaše časomerom.Z dobro dehidracije lastnosti, preprečuje vlage in kisika iz corroding kovinski watch delov, ki zagotavljajo izboljšano zmogljivost in daljšo življenjsko uro.

3.Prenosni Design: Naše gledanje olje je posebej v majhni steklenički, tako da lahko zlahka nosite okoli.Je gladko doslednost ne pustite vaš watch lepljiv ali clumped, ki zagotavljajo enostavno uporabo in obnovi sijaj za novo-kot površino.

4.Mehanske Mazanje: Za mazalna ključnih komponent, kot so zobniki, vzmeti in ležaji, naše gledanje olje zmanjšuje obrabo in trenje, ki zagotavljajo optimalno natančnost in stabilnost za mehansko uro.Njegova posebna formula zagotavlja izboljšano mazanje in zagotavlja dolgo življenjsko dobo in uspešnost gledal je vitalne komponente.

5.Muti-uporaba: Imejte kazalec ure teče gladko, kot tudi gospodinjskih strojev kot so igrače, električni ventilatorji, in šivalni stroji s to watch olje multi-functional mazanje.To je kot nalašč za vsestranski vzdrževanje.

Vsi pregledi

Sorodni izdelki